Rekonštruovaný 4i byt, zariadený, loggia, Hlavná ul., Stupava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Hlavná
78.2 m²
7
4
úplne prerobený
áno
prenájom - 4-izbový byt
1.200,- €/mes. Energie:
200 € / mes
vrátane TV a internetu, +200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

30407x zobrazená v zozname / 539x zobrazená detailne / 213x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom priestranný a zariadený 4-izbový byt s loggiou v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou na Hlavnej ulici v Stupave.

Výhody:


- priestranný
- nová kuchynská linka
- loggia
- obojstranná orientácia
- zariadený podľa potreby
- kompletná vybavenosť v okolí

Podlahová plocha bytu predstavuje 74,20 m2 + loggia o výmere cca 4 m2. Byt sa nachádza na 7. poschodí v 7-poschodovom zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. V bytovom dome je spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov.

Byt sa prenajíma zariadený: kuchynská linka so spotrebičmi – plynová varná doska, elektrická rúra na pečenie, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, práčka so sušičkou, ďalej k dispozícii rohová pohovka, jedálenský stôl so stoličkami, manželská posteľ, druhá posteľ, šatníková skriňa na mieru v spálni, šatníková skriňa v ďalšej spálni, TV prijímač. Na ostatnom nábytku možnosť dohody podľa potrieb nájomcu.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, priestranná izba prepojená s kuchyňou, 3 x nepriechodná spálňa, kúpeľňa a samostatná toaleta. Z izby sa vychádza na loggiu. Byt je orientovaný na dve strany, čo zabezpečuje pohodlné vetranie.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – priamo pod domom potraviny, pošta, reštaurácie, kaviarne a iné obchody so službami.

Byt je voľný od 01.09.2024 s možnosťou obhliadky okamžite.

Cena prenájmu predstavuje 1.200,-€ + 200€ za energie, TV a internet.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha78.2 m²
Úžitková plocha78.2 m²
Počet poschodí7
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky