Rekonštruovaný zariadený 3i byt pri pešej zóne v Senci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
65 m²
2
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

4926x zobrazená v zozname / 205x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte byt bez väčších investícií a rovno na nasťahovanie, ponúkam Vám 3i byt po rekonštrukcii, ktorý predávame s kompletným zariadením.
Byt je vhodný pre staršie páry, či začínajúce rodinky alebo ako investičný byt a je kúpou ihneď voľný.

Bytový dom:


zateplený, menené stúpačky, strecha, nové výťahy

Bytová rekonštrukcia


pred 2 rokmi menená voda+odpad v kuchyni a kúpeľni
elektrina menená v kúpeľni

Prerobené + vydláždené WC , kúpeľňa (sprchový kút)


kuchynská linka Decodom s umývačkou a vstavanými spotrebičmi

Základné informácie


byt má výmeru 65m2, lodžia má 3,8m2.
pivnica s výmerou 2,8m2 a spoločné priestory - kočíkareň

V byte ostáva celé zariadenie vrátane práčky, sušičky, chladničky s mrazničkou, nábytok. Byt zároveň disponuje vstavanou skriňou v spálni a na mieru robenou skriňou v priestrannej chodbe, avšak je tam priestor aj prirobiť ďalšiu vstavanú skriňu. Kuchyňa je predĺžená a tým zväčšená, jedálenský kút je momentálne riešený v obývacej časti, ktorá je veľká a priestranná. Byt je celkovo svetlý, kuchyňa a detská izba je orientovaná na východ, spálňa s lódžiou a obývačkou na západ.

Mesačné náklady pre 3 osoby sú cca 160€.



Lokalita je jedna z top v Senci, pretože všetko máte nablízko. Ste priamo v centre , ale zároveň Vás obklopujú 2 parky vhodné na relax , či hranie s deťmi na
ihriskách. Na pešiu zónu sa dostanete cez veľký park do 2 min, kde je plná občianska vybavenosť, kaviarne, banky, reštaurácie, detské centrá, lekári, obchody. Lidl je 5 min peši, základná i materská škola rovnako. Na Slnečné jazerá, či železničnú stanicu sa dostanete do 10 min peši. Navyše z tejto oblasti máte priame napojenie na diaľnicu smer BA, TT .

Cena je dohodou v RK. Pre viac informácie a obhliadky 7 dní v týždni ma neváhajte kontaktovať na čísle .
Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Poschodie2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky