Rekreačná chata, 3-podlažná 5-izbová rodinná vila, Modra Piesok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Modra
366.3 m²
517.4 m²
3
5
áno
po rekonštrukcii
áno - 1
predaj - Vila
875.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

892x zobrazená v zozname / 54x zobrazená detailne / 54x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rekreačnú chatu - 3-podlažnú 5-izbovú rodinnú vilu vo vyhľadávanej rekreačnej oblasti Modra Piesok nad Zochovou chatou v nádhernej prírode Malých Karpát.

Dispozícia:


Prízemie: obývačka s jedálňou a otvorenou dispozíciou kuchyne s komorou, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC, garáž pre dve autá, predný vchod so zádverím, samostatný botník, zadný vchod na terasu so zádverím a externou miestnosťou, technická miestnosť.
Vodárenský domček so studňou.

Poschodie: 4 samostatné izby, 2 loggie prístupné z troch izieb, chodba so vstupom na terasu, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom, kombinovaná infra a fínska sauna, samostatné WC s umývadlom, práčovňa.

Podkrovie: 2 miestnosti



Interiér: 366 m2

Exteriér 517 m2




Cena: 875 000€, táto zahŕňa kompletný právny servis a províziu RK.

K dispozícii ihneď.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku517.4 m²
Úžitková plocha366.3 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Lódžiaáno - 2
Terasaáno - 1
Garážáno
Krbáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky