Rekreačná chata na Seneckých jazerách na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
140 m²
346 m²
2
4
po rekonštrukcii
predaj - Chata
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1661x zobrazená v zozname / 127x zobrazená detailne / 127x zobrazená detailne tento mesiac

Senecké jazerá (k.ú. Senec) – na predaj exkluzívna klimatizovaná rekreačná samostatne stojaca 3 podlažná chata na Slnečných jazerách – VÝCHOD s vlastným prístupom do jazera.

Rekreačná chata je 4 izbová s kompletným príslušenstvom, ktorý spĺňa všetky nároky pre náročného záujemcu aj na celoročné bývanie v prekrásnej rekreačnej oblasti Slnečných jazier v Senci.
Chata je situovaná pri najnovšom, najhlbšom jazere, s krásnym západom slnka. Chata je postavená na vlastnom mierne svahovitom pozemku o výmere 346 m2, z toho zastavaná plocha objektu 74 m2, úžitková plocha celého objektu je 140 m2, prístup až ku chate po komunikácii.
Na pozemku za chatou je postavená aj záhradná chatka na odloženie záhradného náradia. Parkovanie pre 2-3 motorové vozidlá je riešené vo dvornej časti na zámkovej dlažbe alebo v garáži v suteréne.
Interiér chaty je vybavený a zariadený kvalitnými materiálmi a nábytkom.

Dispozičné riešenie:


1.N.P. prízemie vstupné zádverie a z neho vstup do kúpeľne spoločne s WC a do veľkoplošne riešenej priestrannej obývacej izby, kuchyne, ktorá zaberá celé prízemie. Je vybavená kuchynskou časťou s jedálenským priestorom, ktorý plynule nadväzuje na obývaciu časť zariadenou koženou sedačkou. Kuchynská linka je kompletne vybavená elektrospotrebičmi a umývačkou riadu. Z obývacej izby je priamy vstup na slnečnú priestrannú terasu s výhľadom na jazero.
2.N.P. vstup na poschodie je riešený vnútorným dreveným schodiskom, kde sa nachádzajú 3 samostatné spálne a kúpeľňa s vaňou a WC. Spálne sú vybavené manželskými posteľami a komodami.
Chata je napojená na studňu s pitnou vodou, verejnú kanalizáciu, elektrinu. Pozemok chaty je kompletne ohradený plotom, na pozemok z cesty je riešený bránou.

Vyhľadávaná lokalita Slnečných jazier v Senci je známa svojou pokojnou a rodinnou atmosférou, pričom dáva mnoho možností športového vyžitia a relaxu. Lokalita rovnako disponuje výbornou dostupnosťou do centra mesta Senec a jeho pešej zóny, ako aj okolitých častí s bezproblémovou dostupnosťou do Bratislavy a to najmä vďaka viacerým možnostiam rýchlej dopravy s napojením aj na diaľnicu D1. Výborná poloha v rekreačnej oblasti Slnečného jazera so všetkými benefitmi, ktorými nehnuteľnosť disponuje ju predurčujú ako vhodné rodinné alebo firemné sídlo s dovolenkovou atmosférou.

Cena: info v RK

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku346 m²
Zastavaná plocha74 m²
Celková rozloha140 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky