Rekreačná chata pár km od Bratislavy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Svätý Jur
50 m²
523 m²
2
3
nie
úplne prerobený
studňa
nie
predaj - Chata
79.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2969x zobrazená v zozname / 713x zobrazená detailne / 665x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária VIDA REAL ponúka na predaj rekreačnú chatu iba pár km od Bratislavy, ktorú si ihneď zamilujete!

Chata bola postavená v roku 2013, zastavaná plocha: 31m2, má dva samostatné vstupy a schody na povalu – nočná časť s odizolovanou strechou s asfaltovým šindľom, kde je aj v horúcich dňoch naozaj príjemne. Ohrev vody zabezpečuje bojler. Chata je z časti podpivničená – nachádza sa v nej čerpadlo, ktoré čerpá vodu zo studne do chaty. Je postavený z drevených materiálov, OSB dosiek a sadrokartónu. Celá chata je postavená na kvalitnom betónovom základe.

Na pozemku o veľkosti 523m2 sa nachádzajú stavby: 3-izbová chata, hospodárska, ktorá sa dá využiť napr ako dielňa, alebo úschovňa náradia. Celý pozemok je oplotený. Pozemok pod chatou o veľkosti 31m2 je v osobnom vlastníctve bez tiarch, pozemok v okolí chaty je v nájme od obce za poplatok 100,-€ ročne. Na pozemku sú osadené ovocné stromy, ako napr jablone, hruška.

INŽINIERSKE SIETE:


Elektrina 230V aj 400V, v celej chate kvalitné medené káble. Odpad je riešený žumpou (3m3) – pri pozemku je kanalizácia – možnosť napojenia. Výhodou sú až dve studne, jedna kopaná, druhá je vŕtaná cca 17m, ktorá dokáže zabezpečiť dostatočnú závlahu pre celý pozemok.

LOKALITA:


Nehnuteľnosť sa nachádza medzi Račou, Svätým Jurom a Čiernou Vodou, v Národnej prírodnej rezervácii Šúr, ktorá je od roku 1952 chránená ako unikátny pozostatok vysokokmenných močiarnych jelšových lesov s rašelinnými lúkami. Je umiestnená vedľa Šúrskeho rybníka a Štrkoviska panónsky les, v chatovej lokalite Panónsky háj. Priamo ku chate vedie od Svätého jura asfaltová, neskôr spevnená cesta. Výborné napojenie na diaľnicu D4 a D1.

CENA:


Cena za túto výnimočnú nehnuteľnosť je iba 79.000,- Eur! V cene je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti.

NÁŠ NÁZOR:


Je to perfektná príležitosť pre jednotlivca, starší párik, alebo rodinu s deťmi, ktorá túži po vysnívanom kľude bez mestského ruchu, v súkromí a v pokojnej lokalite, alebo pre investora s podnikateľským zmyslom – popri chate vedú cyklotrasy JuRaVa, možnosť vybudovania napr bufetu pre cyklistov a pre peších turistov a podobne. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči, okolie a chatu si ihneď zamilujete.

Pre obhliadku a viac informácii nás neváhajte kontaktovať,

Rastislav Jajcay


VIDA REAL

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku523 m²
Zastavaná plocha31 m²
Úžitková plocha50 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicaáno
Garážnie
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky