Rekreačná chata pri Oravskej Priehrade

Štát.: Slovensko
Mesto.: Námestovo
Lokalita.: Námestovo
839 m²
7
predaj - Chata - Novostavba
480.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7722x zobrazená v zozname / 374x zobrazená detailne / 374x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj krásnu rekreačnú chatu pri Oravskej priehrade s vlastným pozemkom o výmere 840 m2.

Objekt sa nachádza pod lesom s celoročným prístupom , v tichom a peknom prostredí, predáva sa kompletne zariadený ,
Pri vstupe do objektu je zádverie, sociálne zariadenie, priestranná kompletne zariadená kuchyňa s jedálenským stolom , umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, vstavanou varnou doskou a sporákom,hriankovač, toastovač a kávovar sú tiež jej súčasťou. Je tu obývacia izba s kvalitnou sedacou súpravou, stolík s TV a krb,
drevené schodisko vedie do suterénu a do podkrovia vedú ďalšie drevené schody, kde sú štyri zariadené spálne- 2-lôžkové, jedna 3-lôžková a jedna 4-lôžková
taktiež kúpeľňa s vaňou a WC,
Na prekrytej terase je umiestnené vonkajšie drevené posedenie, murovaný krb, kotlík , letná kuchynka v altánku,kúpacia kaďa s funkciou vírivky.
V suteréne chaty sa nachádza kotolňa, kuchyňa so spoločenskou miestnosťou , priestor s fínskou saunou a garáž.

Pri chate je detské ihrisko s pieskoviskom, hojdačky ,detský domček a umelá plocha , pred objektom je dostatok miesta na parkovanie viacerých áut.

Chata je murovaná, oteplená, bola kolaudovaná v roku 2016,má 10 x 10m, postavená a zariadená je z kvalitných materiálov, napojená je na inžinierske siete : kanalizáciu, elektrinu a vodu,
objekt je zabezpečený alarmom, vykurovaný ústredným kúrením na elektrinu - radiatory aj podlahové kúrenie a krbom ,ktorý je napojený na kúrenie teplou vodou.

Výhodou je celoročne turisticky vyhľadávaná oblasť, v blízkosti Oravská Priehrada, vodné športy, lyžiarske strediská, a pod. Vďaka ideálnej polohe a blízskosti okresného mesta je možné chatu využívať ako rodinný dom, ale aj na podnikateľský účel .

Cena 480 000€, pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku839 m²
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Terénrovina
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky