Rekreačná chata , Šoporňa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Šoporňa
800 m²
neuvedené
predaj - Chata
59.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3901x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Ponúkam na predaj rekreačnú záhradku s chatkou. Nachádza sa pri rieke Váh a neďaleko priehrady Kráľová. Patrí katastrálne do územia obce Šoporňa a prístup autom je od obce Dlhá n/Váhom alebo od vodného diela Kráľová.

Pozemok:


- Ohradený pozemok v súkromnom vlastníctve s výmerou 8 árov.
- Udržiavaný, slnečný, zatrávnený, okrasné kríky a kvety, skalka, ovocné stromy, kríky, maliny, živý plot, smreky, borovice.
- Vŕtaná studňa s pripojenou Lila-pumpou a prípojkou na motorové čerpadlo.
- 1000 litrová nádrž na úžitkovú vodu s rozvodom na umývanie.
- Suché WC,
- Sušiarne na drevo.
- Priestor so zámkovou dlažbou na posedenie s tienením proti slnku.
- Ohnisko so sedením a stolom.

Chatka:


- Zateplené drevené panely, obložené. Poschodie uložené na betónovej platni, strecha prekrytá vlnitým hliníkovým plechom.
- Rozvod 12V na svietenie a spotrebiče. 12V / 100Ah batéria napájaná 120W slnečným panelom na streche dobíjaná automatikou.
- Alarm na telefón.
- Kúrenie a varenie na propán-bután.
- Prízemie: 4 miestnosti: úžitková, sklad, náraďovňa.
- Poschodie: predsieň, jedáleň, kuchynka, šatník, obývačka – dvojposteľ, spálňa – dve poschodové postele. V kuchynke plynový sporák, dres s odtokom, nádržka na vodu.

Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je vrátane kompletného právneho servisu. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky