Rekreačná chata vo Vysokých Tatrách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Štôla
72 m²
296 m²
po rekonštrukcii
230V
predaj - Chata
123.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1696x zobrazená v zozname / 168x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj rekreačnú chatu v príjemnom tichom prostredí Podtatranskej obce Štôla v okrese Poprad s výbornou dostupnosťou do turisticky vyhľadávaných lokalít. V blízkosti diaľnica, letisko. Iba 12 km od vysokých Tatier.
Chata je dvojpodlažná s dostatočne veľkým pozemkom, vonkajšou terasou a balkónom. Interiér je po nedávnej rekonštrukcii a pozostáva z predsiene, obývacej časti s jedálenským kútom s kuchynkou, kúpeľne so sprchovým kútom a toalety. Na podlaží sa nachádza nočná časť a balkón. Kapacita je pre 11 osôb. Pozri video.

Viac informácií na tomto linku:


https://fancyhomegroup.com/eva-majercakova-reality-chaty-v-stole/

Chata sa predáva kompletne zariadená a ponúka možnosť zabehnutého podnikania vďaka celoročnému turizmu a skvelej polohe.

Výhodou je vlastné parkovanie a detské ihrisko.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku296 m²
Úžitková plocha72 m²
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
El. napätie230V
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky