Rekreačný pozemok na predaj, 5785 m2, Podhájska - Svätuša

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Podhájska
Ulica.: Svätuša
5785 m²
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

72x zobrazená v zozname / 24x zobrazená detailne / 24x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte pozemok v Podhájskej vhodný na investíciu alebo na výstavbu ubytovacích zariadení? Pozrite na našu ponuku.

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj pozemok v obci Podhájska, časť Svätuša, v lokalite nad vyhľadávaným termálnym kúpaliskom s Wellness centrom Aquamarín.

Veľkosť pozemku je 5785m2. Pozemok je mierne svahovitý. Dostupné IS elektrika a voda.

Poloha tohoto pozemku je výnimočná tým, že ste len necelých 300 m od zadného vstupu do vyhľadávaného termálneho kúpaliska s Wellness centrom Aquamarín a zároveň kúsok od lesa.

Podľa územného plánu obce Podhájska je pozemok aktuálne využiteľný nasledovne - 4997 m2 je zaradených do rozvojovej plochy E - výstavba ubytovacích zariadení prechodného charakteru penzióny, apartmánové domy a podobne, zariadenia občianskej vybavenosti a služieb plniacich doplnkovú funkciu, max 3 nadzemné podlažia vrátane obytného podkrovia a 1 podzemné podlažie, 788 m2 je aktuálne určených ako plochy na parkovanie.

Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala svojou lokalitou, ale pozemok je pre Vás veľký, momentálne sa pripravuje rozparcelovanie pozemku podľa záujmu kupujúcich.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle alebo píšte na rada Vám zodpoviem na všetky otázky ohľadom tejto ponuky.

Všetky naše ponuky nájdete na flem.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5785 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynnie
Kanalizácianie
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajužná
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky