Rekreačný pozemok – sad a vinica , 9, 1 árov v malebných viniciach Brat

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
910 m²
neuvedené
predaj - Rekreačné pozemky
124.980,- €
137,34 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

11059x zobrazená v zozname / 792x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú 910m2 rekreačný mierne svahovitý pozemok široký 10 m. Pozemok sa nachádza na úpätí Malých Karpát v bratislavskej Rači. Je prístupný po spevnenej ceste, šírka prístupu je 40 m. Na pozemku je možné postaviť drobnú murovanú stavbu, prípadne mobilnú stavbu aj ako prístavbu. V dosahu 50 m je verejný rozvod elektrickej energie. Na pozemku sa nachádza niekoľko koreňov viniča a ovocné stromy – čerešňa , mandľa , jablone. V blízkosti sa nachádza oblasť s novšími rodinnými domami.
Mestská časť je malebná časť Bratislavy pod Malými Karpatmi. Je to zabývaná oblasť s výbornou občianskou vybavenosťou, s blízkym prístupom k diaľnici D1 a k diaľničnému obchvatu. Lokalita má výborné možnosti športového vyžitia, cyklistické a turistické trasy ako aj možnosti hubárčenia.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku910 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky