REPREZENTATÍVNE ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY V CENTRE BRATISLAVY

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Námestie SNP
133 m²
7
4
nie
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - Kancelárie
12,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

3458x zobrazená v zozname / 522x zobrazená detailne / 522x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom moderné kancelárske priestory s výmerou 133 m² na prestížnej adrese priamo na Námestí SNP. Priestor sa nachádza na 4. poschodí a ponúka komfortné zázemie vrátane spoločnej kuchynky, toaliet so sprchou a menšej terasy.
Budova má dva samostatné vchody, jeden z Námestia SNP a druhý z Kolárskej ulice, pričom oba sú vybavené výťahmi pre maximálne pohodlie a flexibilitu. Výhodná poloha v srdci Bratislavy zaručuje ľahký prístup k všetkým službám a obchodom. Ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú reprezentatívne a dostupné priestory pre svoje podnikanie.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* výmera priestorov: 133 m2
* 4 samostatné kancelárie + soc. zariadenie + kuchyňka
* voľné kancelárie v rôznych výmerach

NA VYŽIADANIE MÁME DOSTUPNÉ KANCELÁRIE NÁSLEDOVNÝCH BUDOVÁCH:
* SNP 15 (BA I)
* Budova Luxor na Štúrovej ulici (BA I)
* Budova na Michalskej ulici (BA I)
* Budova na Pestovateľskej (BA II)
* Budova na Vajnorskej (BA III)

LOKALITA:


* Námestie SNP je jedným z najvýznamnejších a historicky najdôležitejších miest v Bratislave. Nachádza sa v centre mesta a je obklopené množstvom dôležitých inštitúcií, historických pamiatok, obchodov, kaviarní a reštaurácií.
Lokalita má vynikajúcu dopravnú dostupnosť, keďže cez Námestie SNP prechádzajú viaceré linky MHD (električky a autobusy), ktoré spájajú rôzne časti Bratislavy. V blízkosti sa nachádzajú aj populárne nákupné zóny, ako napríklad Obchodná ulica, a kultúrne pamiatky vrátane Primaciálneho paláca a Staromestského námestia.

CENA: 12€/mesiac + správa 491,6€ + energie 3€/m2. Cena energií je na základe reálnej spotreby. (cena je uvedená bez DPH)

Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha3000 m²
Úžitková plocha133 m²
Poschodie4
Počet poschodí7
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové

Vaše hodnotenie ponuky