REWIN I Luxusný byt s panoramatickým výhľadom v Eurovea Tower

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
59.6 m²
46
29
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
460.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8351x zobrazená v zozname / 621x zobrazená detailne / 621x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám exkluzívne ponúka luxusný byt v najprestížnejšom mrakodrape v Bratislave - 2 izbový byt v Eurovea Tower!

Tento unikátny byt s panoramatickým výhľadom na Dunaj je umiestnený na 29. poschodí s južnou orientáciou.
Disponuje rozlohou 59,6 m2, vrátane balkóna o veľkosti 8,4 m2. Je dokonalým spojením luxusu a pohodlia. Jeho elegantná dispozícia zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchyňou, samostatnú spálňu, kúpeľňu a samostatné WC. Balkón je prístupný z obývacej izby aj zo spálne, ponúkajúc dokonalé miesto na relaxáciu s úchvatným výhľadom.

Tento byt sa predáva s nadštandardným vybavením, ktoré zabezpečuje komfort a štýlový životný štandard. Kompletne vybavená kuchynská linka na mieru, vstavané skrine v chodbe aj v spálni prinesú praktické úložné riešenia s elegantným dizajnom, a klimatizácia zabezpečí ideálnu teplotu v každom ročnom období. Okrem toho balkón je presklený, čo zvyšuje jeho využiteľnosť počas celého roka. Vo vybavení nechýba ani dizajnový walk-in sprchový kút, ktorý dodáva kúpeľni dotyk luxusu.

Rýchlovýťahy v budove zabezpečia pohodlný a efektívny prístup na vaše poschodie, čím uľahčia vaše každodenné aktivity.

Eurovea Tower je momentálne najluxusnejšou stavbou - je prvým mrakodrapom na Slovensku, v samotnom srdci Bratislavy. Táto výnimočná nehnuteľnosť ponúka nielen nadštandardný komfort, ale aj nekonečné investičné možnosti s obrovským potenciálom. Cena tohto výnimočného bytu je 515 000EUR a zahŕňa aj pivničnú kobku a garážové státie.

Nezmeškajte príležitosť bývať v jednom z najprestížnejších sídlisk v Bratislave, ktoré ponúka nadštandardný komfort a životný štýl, a zároveň využiť túto perfektnú investičnú príležitosť s obrovským potenciálom.

Cena bytu: 460 000 Eur


Cena parkovacieho státia: 50 000 Eur
Pivničná kobka: 5 000 Eur

Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií alebo na zariadenie osobnej prehliadky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha59.6 m²
Poschodie29
Počet poschodí46
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vývoj ceny