REZERVOVANÉ 2-izbový byt 67m2+2 loggie 7m2 | Polárna - Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Polárna
62 m²
3
2
áno - 1 auto
pôvodný
áno
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
205.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6911x zobrazená v zozname / 343x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

RadoReality Vám ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt v Bratislave, v žiadanej časti Ružinov na ulici Polárna. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 6 v zateplenom tehlovom dome z roku 2007. Celková rozloha bytu je 74 m², z čoho úžitková plocha tvorí 62 m². Byt disponuje dvoma loggiami s celkovou výmerou 7 m² a pivnicou o veľkosti 4 m², ktorá sa nachádza na rovnakom poschodí.

Byt sa predáva kompletne zariadený, pripravený na okamžité nasťahovanie. Spoločné priestory sú pekné, čisté a udržiavané. Bytové náklady pre dve osoby sú veľmi nízke, iba 150€/mesačne.

Byt sa nachádza vo veľmi tichej a ustálenej oblasti, čo zaručuje pokojné bývanie. Verejné bezplatné parkovanie je dostupné, ale majitelia ponúkajú možnosť prenájmu garáže s elektrickou bránou, ktorá sa nachádza len pár metrov od bytovky.

Táto nehnuteľnosť je vhodná aj ako investícia na následný prenájom, napríklad pre študentov, pretože v blízkosti sa nachádzajú školy a univerzity.

V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú potraviny Lidl Ružinovská (2min), Kraj (5min), a Billa (8min). Pre väčšie nákupy je k dispozícii nákupné centrum Retro (5min autom), Avion, Hornbach, IKEA (10min autom), Central (10min autom alebo 15min elektrickou). V okolí do 5min nájdete aj množstvo reštaurácií a kaviarní (Ružinovská Chuťovka, Four 4in, La Putika 6, Sova Café, Planétka, Cukráreň Ihro), Beauty salóny, Veterinárnu kliniku, CrossFit Urbanová. Vzdialenosť k najbližšej lekárni je 5 minút pešo. Poliklinika Drieňová sa nachádza 10mintú chôdze. Pre rodiny s deťmi sú v blízkosti do 10minút chôdze školy, napríklad MŠ Západná, MŠ Exnárová, MŠ a ZŠ Borodáčová, Základná škola Ostredky, Spojená škola sv. Vincenta de Paul, Stredná športová škola, Gymnázium Ivana Horvátha, ktorá je vzdialená asi 15 minút pešo. V okolí sa nachádzajú aj parky a športové zariadenia, ako je napríklad Park Ostredky (3min), Park Ružinov (7min) a park Andreja Hlinku (10min), ideálny na prechádzky a oddych, a športový areál Štrkovec, kde nájdete rôzne športové ihriská a možnosti na aktívny oddych. Dopravné spojenie je vynikajúce, s blízkymi zastávkami MHD, ktoré poskytujú rýchly prístup do centra mesta aj do ostatných častí Bratislavy. Autobusové linky 78 a 50 a električková linka 9. Autom je to 10 minút na obchvat D1 a 13minút na letisko.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha62 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky