Rezervované - 2 izbový byt - centrum - tehlová bytovka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
56 m²
predaj - 2-izbový byt
124.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2689x zobrazená v zozname / 151x zobrazená detailne / 151x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v úplnom centre mesta, v tehlovej bytovke s vlastným kúrením (plynový kotol). Aj keď sa nachádza v centre mesta, výhodou je, že izby sú orientované do vnútro bloku, do úplného ticha.

Byt sa nachádza na strednom 2/3 poschodí bez výťahu. Prešiel staršou čiastočnou rekonštrukciou, ktorá sa týkala výmeny okien, radiátorov, rekonštrukcie kúpeľne, ...

Má výbornú dispozíciu, a to dve priestranné nepriechodné izby, ktoré viete napríklad prenajímať dvom samostatným osobám.

Ďalej pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, špajze a kuchyne s jedálňou. K bytu prislúcha aj pivnica.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza pár minúť chôdza od OC Mlyny, a takisto pár minút od autobusovej a železničnej stanice. Parkovanie je bezproblémové v blízkom vnútro bloku.

Názor makléra: Po menšej investícii do rekonštrukcie je to ideálny investičný byt na prenajímanie. Takisto, môže niekomu vyhovovať centrum mesta aj na trvalé bývanie, keďže izby sú orientované do ticha.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121840



Cena: 124 900€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky