REZERVOVANÉ: 2i byt s lodžiou 52, 94m2, park.státim;Poprad;152000

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
Ulica.: Dlhé Hony
50.21 m²
8
2
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
152.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19261x zobrazená v zozname / 574x zobrazená detailne / 206x zobrazená detailne tento mesiac

ADRIREAL v exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúka na predaj novostavbu 2 izbový byt s lodžiou 52,94 m2, krytým parkovacím státím, 2 pivničnými kobkami v Poprade na ulici Dlhé Hony.

Byt sa nachádza na 2. NP z ôsmych s výťahom, prislúcha k nemu lodžia 2,73 m2, 2 pivničné kobky, ktoré sa nachádzajú priamo na poschodí vedľa bytu. Jedna z nich je murovaná so vstupnými dverami s rozlohou 1,89 m2 a druhý nebytový priestor je ohraničený vstupnými dverami s rozlohou 3,83 m2 predeleným systémom z plechu.
Pozostáva z 2 obytných miestností spálňa, obývacia izba s kuchyňou, predsieň, kúpeľňa s rebríkovým radiátorom, práčkou a WC. Kuchyňa disponuje so vstavanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, varná indukčná doska, umývačka riadu a digestor. Podlahová plocha bytu bez lodžie je 50,21 m2.
V byte sú plávajúce podlahy. Lodžia, kúpeľňa a WC keramický odklad. Okná s izolačným trojsklom, stropné svietidlá smart, ktoré sú na Wi-Fi, ovládajú sa cez Google assistant, Amazon Alexa, aplikácia Tuya, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, hladké sádrové omietky s hygienickým náterom. Vykurovanie je spoločné s vlastnou kotolňou vedľa byt. domu, s vykurovacími telesami s termoregulačnou hlavicou, vlastný termostat - Wi-Fi, nútené vetranie WC a kúpeľní ventilátorom, v kuchyni vzduchotechnické potrubie pre odsávač pár, pripojenie na telefón, internet Slovanet a TV, optická prípojka.
K predmetu prevodu patrí aj výlučne užívacie právo ku krytému parkovaciemu státiu, ktoré je hneď pod bytovým domom. Využívať môžete aj spoločnú terasu, ktorá je v blízkosti bytu.

Byt je slnečný, teplý, priestranný a moderne zariadený. Poskytne Vám komfortné bývanie s moderným nábytkom, nízkymi nákladmi na bývanie, ale aj možnosť na zhodnotenie Vašich financií. Predáva sa zariadený.
Mesačné náklady pre 3 osoby na mesiac: 137€ Spolbyt - kúrenie, studená a teplá voda, fond opráv, poplatok za správu, spoločné priestory, poistenie bytového domu, starostlivosť o okolie. A 35€ elektrika SPP.
Energetický certifikát byt. domu prikladáme vo fotkách. Celková potreba energia B, primárna energia A, prevádzka budovy je EKO, na streche je Fotovoltika slúži na ohrev vody, vďaka čomu sa znižujú a šetria náklady na jej prevádzku.

Lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou vrátane obchodných stredísk, pošty, školských zariadení, zdravotných zariadení, ihrísk, MHD, cyklistický chodník a iné..
V prípade záujmu a obhliadky ma kontaktujte: Adriana Astalošová, .




Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha52.94 m²
Úžitková plocha50.21 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky