REZERVOVANE! 3 izbový byt po rozsiahlej reknštruckii, Nitrianska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Hlohovec
Ulica.: Nitrinianska
64 m²
7
5
3
čiastočne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
122.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

24603x zobrazená v zozname / 964x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

rezervovane !!!

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám predstavuje exkluzívne na predaj príjemný, dispozične dobre riešený 3 izbový byt po rozsiahlej rekonštrukcii, nachádzajúci sa vo vahľadávanej časti mesta Hlohovec, ulica Nitrianska 13.

DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI :



Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:

https://my.matterport.com/show/?m=oftXeEp1Tu4

Byt s rozlohou cca 61 m2 + loggia cca 3,4 m2 + pivnica je situovaný na 5 podlaží 7 podlažného panelového bytového domu. Po vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere sa ocitáme v chodbe (cca 3,6 x 2,1 = 7,6 m2), z ktorej sa vchádza do prechodnej, priestrannej obývacej izby (cca 4,6 x 4,1 = 18,9 m2) z ktorej sa ďalej vchádza do samostatnej nepriechodnej hlavnej spálne (cca 4,76 x 2,87 = 13,9 m2) s výstupom na zasklenenú loggiu (cca 1,12 x 2,99 = 3,4 m2), obývacia izba a hlavná spálňa s loggiou sú orientované severo - východne. Z chodby sa vchádza do detskej izby (cca 3,63 x 2,23 = 8,1 m2), kuchyne (cca 4,69 x 1,74 = 8,2 m2), kúpeľne (cca 1,61 x 1,97 = 3,2 m2) a samostatnej toalety (cca 1 m2), detská izba a kuchyňa sú orientované juho - západne.

K bytu prislúcha murovaná pivnica.



STAV BYTU :

Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Pri rekonštrukcii boli osadené bezpečnostné dvere (cca r. 2014), plastové okná s izolačným dvoj sklom so sieťkami proti hmyzu a interiérovými hliníkovými žalúziami (cca r. 2014). V izbách, kuchyni a chodbe položené laminátové podlahy. V kúpeľni a toalete položené keramické dlažby a obklady, ponížené stropy s bodovým osvetlením. Osadené interiérové dvere s obložkami (cca r. 2014), na spálni detskej izbe a kuchyni osadené posuvné interiérové dvere (cca r. 2019) V kuchyni osadená elegantná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi elektrická rúra a plynová varná doska. V byte bola osadená klimatizácia (cca r. 2019) a zasklenená loggia (cca r. 2020).

V byte boli pri rekonštrukcii (cca v r. 2014) menené rozvody vody, odpadu, plynu a elektriny (kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, detská izba).

STAV BYTOVÉHO DOMU :



Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou spoločných častí a zariadení: zateplenie a fasáda, strecha, hlavný vstup s elektrickým vrátnikom, stupacie rozvody, plastové okná (cca r. 2015).

ZARIADENIE NEHNUTEĽNOSTI:



Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi elektrická rúra, plynová varná doska, umývačka riadu, digestor, práčka, sušička, klimatizácia, vešiaková skriňa v chodbe, vonkajšie posedenie na logii (v prípade záujmu dohoda na odkúpení ďalšieho zariadenia možná)

NÁKLADY SPOJENÉ S UŽÍVANÍM NEHNUTEĽNOSTI:



Predpis Bytové družstvo: cca 135,-€ / mesiac

Elektrina: cca 42,-€ / mesiac



Plyn: cca 8,-€ / mesiac

Internet + TV (UPC): cca 34,-€ / mesiac



Spolu: cca 220,-€ / mesiac

LOKALITA:



Nehnuteľnosť je situovaná v obľúbenej a vyhľadávanej časti mesta, na ulici Nitrianska v okresnom meste Hlohovec v blízkosti historického centra mesta, vzdialená pár minút chôdze od námestia Sv. Michala. V blízkosti je plná občianska vybavenosť, obchody, LIDL, Kaufland, škôlky, základné školy, stredné školy, zdravotné stredisko, pošta, mestský úrad, kino, športoviská, okolie mesta Hlohovec ponúka mnoho možností na voľnočasové aktivity.

Krajské mesto Trnava je vzdialené 20 km, krajské mesto Nitra 25 km, okresné mesto Piešťany 22 km, hlavné mesto Bratislava vzdialené 70 km.

CENA:



Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 3
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky