REZERVOVANÉ | ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ GARZÓNKA – APARTMÁN V NOVOST

Štát.: Rakúsko
Mesto.: Sankt Pölten Land
Lokalita.: Bratislava-Petržalka
Ulica.: Antolská
19 m²
neuvedené
1
predaj - Garsónka
99.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6264x zobrazená v zozname / 206x zobrazená detailne / 125x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj štýlový apartmán / garsónku nachádzajúci sa na Antolskej ulici v Petržalke, v meste Bratislava. Tento príjemný apartmán je umiestnený na 6. poschodí v novostavbe bytového domu, ktorý bol skolaudovaný v roku 2015. Budova je vybavená tromi výťahmi a byt je orientovaný na sever, čo zaručuje príjemné a svetlé prostredie.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI



•POČET IZIEB
Apartmán pozostáva z jednej izby s kuchynským kútom, kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom a WC. V byte zostáva moderná kuchynská linka so vstavanou rúrou, varnou doskou a digestorom, ako aj vstavaná skriňa. Dvere do bytu sú bezpečnostné, čo zvyšuje pocit bezpečia a súkromia. Tento praktický dispozičný plán zabezpečuje maximálnu funkcionalitu aj v kompaktnom priestore.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


S výmerou 19 m², tento apartmán ponúka kompaktný a funkčný priestor, ideálny pre jednotlivca alebo pár. Praktické usporiadanie zaisťuje maximálnu využiteľnosť priestoru, kde každý centimeter je efektívne využitý na vytvorenie komfortného a útulného bývania.

•OKOLIE


Byt sa nachádza v novostavbe bez balkóna, ale jeho umiestnenie v obklopení zelene a blízkosť jazera Draždiak pridáva na atraktivite. Okolie poskytuje príjemné prostredie na relaxáciu a odpočinok. Zeleň a tiché prostredie prispievajú k vytvoreniu pokoja a pohody v každodennom živote.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Nehnuteľnosť je v novostavbe a je v bezchybnom stave. Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je vyhotovený, ale byt je v dobrom technickom stave a pripravený na nasťahovanie. Moderné vybavenie a kvalitná výstavba zabezpečujú pohodlné a bezstarostné bývanie.

•KÚRENIE


Vykurovanie v byte zabezpečuje centrálne vykurovanie budovy, čo zabezpečuje rovnomerné a komfortné rozdelenie tepla. Táto forma vykurovania je efektívna a zaručuje príjemnú teplotu počas celého roka.

•GARÁŽ


Apartmán nemá vlastnú garáž, avšak v okolí sú dostupné parkovacie možnosti. Blízkosť parkovacích miest zabezpečuje pohodlné parkovanie pre obyvateľov a návštevníkov.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Byt je napojený na všetky potrebné inžinierske siete vrátane elektriny, mestskej vody, plynu a kanalizácie. Nehnuteľnosť je plne zariadená s modernými spotrebičmi a úložnými riešeniami, čo zabezpečuje komfortné a bezproblémové bývanie.

• LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Apartmán sa nachádza v obľúbenej časti Petržalky, len pár krokov od jazera Draždiak, ktoré ponúka ideálne podmienky na prechádzky, beh a relaxáciu. Obklopený zeleňou, poskytuje komfortné a bezstarostné bývanie v blízkosti nemocnice, zastávok MHD a obchodov. Táto lokalita zabezpečuje vynikajúcu dostupnosť všetkých služieb a zároveň umožňuje rýchly prístup do centra Bratislavy aj do ďalších častí mesta. Petržalka je známa svojou bohatou komunitnou aktivitou a rôznymi kultúrnymi podujatiami, ktoré prispievajú k živému a dynamickému životnému štýlu.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Petržalka, ktorá je jednou z najväčších mestských častí Bratislavy, ponúka bohaté možnosti pre aktívny oddych a rekreáciu. V blízkosti apartmánu sa nachádza jazero Draždiak, obľúbené miesto na prechádzky, beh, cyklistiku a vodné športy, ktoré sú ideálne pre relaxáciu a športové aktivity. Okolie je tiež známe svojimi rozsiahlymi zelenými plochami, ktoré sú perfektne prispôsobené na pikniky a rodinné výlety.

Petržalka má množstvo športových zariadení vrátane tenisových kurtov, futbalových ihrísk a moderných fitness centier. Pre milovníkov prírody sú k dispozícii cyklistické a turistické trasy, ktoré vedú cez malebné oblasti a ponúkajú krásne výhľady na okolie.

V oblasti sa pravidelne konajú kultúrne a spoločenské podujatia, ako sú jarmoky a festivaly, ktoré obohacujú miestny život a poskytujú zábavu pre všetky vekové kategórie. Tento dynamický a živý štvrť ponúka všetko potrebné na vyvážený životný štýl s bohatými príležitosťami na oddych a zábavu.

• CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 99.000€

KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha19 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky