REZERVOVANÉ!! EXKLUZÍVNE!! Hotový investičný 1- izbový, klimatizovaný

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Konštantína Čulena
29 m²
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

280x zobrazená v zozname / 36x zobrazená detailne / 36x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívnu ponuku, kompletne nachystaného, zariadeného 1-izbového bytu o výmere 29 m2 v novostavbe bytového domu na ulici K. Čulena, priamo pri City Aréne a centre mesta. Byt sa nachádza na druhom poschodí, je klimatizovaný a zariadený novým nábytkom.
Dispozične pozostáva z menšej vstupnej chodby s úložnou skriňou, izba je spojená s novou kuchyňou. V priestrannej kúpeľni je sprchový kút, práčka, WC. Balkón má 3 m2 a výhľad na mesto.

K bytu patrí pivnica o výmere 5m2.



Výhodou bytu je, že je dlhodobo prenajatý, a nový majiteľ môže prenajímaní jednoducho pokračovať. Byt má vynikajúcu polohu, priamo pri centre mesta a pri stanici, predáva sa s kompletným novým zariadením.

Cena: 105.000,-EUR parkovacie miesto v uzavretom dvore 5.000,-EUR


VÝMERA: 29 m2, 5 m2 pivnica, 3m2 balkón



Pre viac informácií a obhliadky volajte na tel. č.: , Ing. Lenka Broda, LeHouse,.s.r.o., www.lehouse.sk,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha29 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky