REZERVOVANÉ - Exkluzívne ponúka na predaj 1 i byt v Myjave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Myjava
37.56 m²
8
5
1
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

21691x zobrazená v zozname / 1412x zobrazená detailne / 223x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ - Exkluzívne ponúkame na predaj 1-izbový slnečný byt s výmerou 37,56 m², nachádzajúci sa v osemposchodovom bytovom dome na šiestom poschodí. Bytový dom je v centre mesta Myjava a prešiel staršou rekonštrukciou. Je postavený z tehál, zateplený, s novou fasádou, strechou a výťahom, a má vlastnú plynovú kotolňu. V bytovom dome sú nové vonkajšie vchodové dvere, schránky a elektrický vrátnik. Okolie bytového domu ponúka zeleň, detské ihrisko a parkovacie možnosti. V blízkosti sa nachádza základná škola, obchody a iné zariadenia občianskej vybavenosti.

Byt je svetlý a orientovaný na juh. V byte bola vykonaná staršia rekonštrukcia rozvodov elektriny, vody a odpadu, výmena kuchyne a vystavanie jadra z Ytongu. Má jednu samostatnú izbu a kuchyňu, WC je spoločné s kúpeľňou, v kúpeľni je rohový sprchový kút a umývadlo. Byt má nové plastové okná so žalúziami. V izbe a na chodbe je plávajúca podlaha, zatiaľ čo v kuchyni a kúpeľni je keramická dlažba a obklad. Byt má murované jadro z Ytongu. Kúpou je okamžite voľný. K bytu prislúcha špajza na medziposchodí.

Dispozícia bytu:



Vstupná chodba, z ktorej sa vchádza priamo do kuchyne a izby.

Kuchyňa je priechodná do kúpeľne a WC.


Mesačné náklady:

Správca bytového domu: 90€


Plyn: 12€
Elektrina: 15€

Dohodnite si obhliadku:


Neváhajte nás kontaktovať, obhliadky sú možné 7 dní v týždni.

ALL INCLUSIVE NAOPAK - bezplatná služba


Odporúčame využiť náš balík služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK, ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií nájdete na našej domovskej stránke alebo u ktoréhokoľvek z našich maklérov.

O nás:


Naša spoločnosť pôsobí na realitnom trhu od roku 2004. Ponúkame služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu rôznych typov nehnuteľností. Zabezpečíme pre vás dokumenty pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní

hypotekárnych úverov, znalecké posudky a poistenie nehnuteľností prostredníctvom našich zmluvných partnerov. Naši makléri majú odborné znalosti a zodpovedný prístup, čo je zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha37.56 m²
Úžitková plocha37.56 m²
Poschodie5
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky