REZERVOVANÉ!!!! Exkluzívne predaj 2 izb.bytu Nitra - Chrenová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Kozmonautov
56 m²
13
7
2
čiastočne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
140.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2886x zobrazená v zozname / 153x zobrazená detailne / 153x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj zariadený 2 izbový byt prerobený na 3 izbový v Nitre, sídlisko Chrenová II, ulica Kozmonautov. Plocha: úžitková 54m2, plus murovaná pivnica o výmere 2m2. Byt má 2 balkóny - jeden zo spálni a druhý veľký je pozdĺž detskej izby a obývačky. Nachádza sa na 7. poschodí z 13 s veľkým a malým výťahom. Podlaha: plávajúca. Steny: stierky. Okná: drevené (pôvodné) vo veľmi dobrom stave. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - stierky, malovka, plávajúce podlahy, kúpeľňa ( sádrokartón), v ktorej sú nové rozvody elektriky a vody, nové radiátory s v celom byte, šatník so zasúvacími dverami. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, umývadlo, práčka a WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, elektrická rúra na pečenie, ročná umývačka riadu značky BOSCH. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: slnečný, orientovaný na juhozápad, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, lekáreň, MHD, ZŠ Topoľová, škôlky, zateplený bytový dom, nové výťahy. Byt sa predáva so zariadením. Cena 140 000€ . Kontakt .

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Poschodie7
Počet poschodí13
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno - 3
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky