Rezervované - EXKLUZÍVNY a dizajnovo zariadený 3 izbový byt s veľkou l

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
73 m²
predaj - 3-izbový byt
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4189x zobrazená v zozname / 311x zobrazená detailne / 311x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj štýlový 3-izbový byt v modernom dizajne - nachádzajúci sa sídlisku Sever, v meste Martin, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou.





Rekonštrukcia zahŕňa všetko, od výmeny elektroinštalácie až po kompletné zariadenie. Nábytok na mieru v spálni a chodbe zabezpečuje dostatok úložného priestoru pre vaše osobné veci. Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi značky Electrolux a Gorenje poskytuje vynikajúci komfort a kvalitu, čím zaručuje skvelé podmienky pre každodenné varenie a prípravu jedál. Pri rekonštrukcií boli použité kvalitné materiály a štýlové zariadenie, vďaka čomu sa stáva ideálnym miestom na okamžité bývanie bez ďalších investícií.





Tento moderný byt, s podlahovou plochou 72,76 m², sa nachádza na 1. poschodí (nie prízemí) zatepleného panelového bytového domu. Jednou z hlavných výhod tohto bytu je veľká zasklená loggia, ktorá poskytuje príjemný priestor na relaxáciu. Byt je orientovaný na V/Z, čo zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa.





Lokalita, v ktorej sa byt nachádza, je vyhľadávaná a ponúka rýchly prístup k rôznym obchodom, reštauráciám a zábave. Okolie je tiché a pokojné, ideálne pre rodiny a ľudí, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v blízkosti centra mesta bez ďalšej investície. Nechajte sa očariť jeho krásou a príjemnou atmosférou.





Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom.





V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121629



Cena: 1€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha73 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky