REZERVOVANÉ! garsónka 10 min. od Auparku, Nobelovo námestie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Nobelovo nám.
34.3 m²
12
1
1
úplne prerobený
predaj - Garsónka
121.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

684x zobrazená v zozname / 117x zobrazená detailne / 117x zobrazená detailne tento mesiac

Gravitas ponúka na predaj výbornú investičnú príležitosť a to zrekonštruovanú veľkú garsónku s loggiou v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Petržalky, na Nobelovom námestí. Byt s celkovou výmerou 34,3 m2 sa nachádza v zrekonštruovanom bytovom dome s dvomi výťahmi. Veľkou výhodou je pešia dostupnosť Auparku, kde je kompletná občianska vybavenosť.

- celková výmera 34,3 m² z toho: byt 29,1 m2, loggia 4 m2 a pivnica 1,2 m2

- nachádza sa na 1. poschodí z 12 v dome s dvomi výťahmi

- orientácia smerom do námestia, tichšia strana plná zelene

- kompletná rekonštrukcia pred 10 rokmi(okrem dverí): rozvody elektriny, plastové okná, zasklenie loggie, nové omietky, laminátové podlahy, kúpeľňa s rohovou vaňou a wc

- predáva sa čiastočne zariadený: rolldor/ skriňa vo vstupnej chodbe, kuchynská linka s dvoj- platničkou a chladničkou, obývačková stena

- bytový dom je zateplený, vymenené výťahy a vchodové hliníkové dvere

- náklady pre 1 osobu sú cca 100€ + elektrina

Lokalita:


Hlavnou výhodou bývania na Nobelovom námestí je výborná dopravná dostupnosť do centra, na diaľnicu a výborná občianska vybavenosť. Hneď oproti je Billa, lekáreň, krčma a vedľa v Einparku je napr. McDonald’s. Obchody, reštaurácie a kaviarne, kino banky a ďalšie služby sú dostupné v Auparku, ktorý je pešo dostupný za 10 minút resp. Digital park za 5 minút.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha34.3 m²
Úžitková plocha34.3 m²
Poschodie1
Počet poschodí12
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Internetoptika
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky