Rezervované - NA PREDAJ 2 izbový byt s balkónom v TOP lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
57 m²
predaj - 2-izbový byt
139.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23763x zobrazená v zozname / 1261x zobrazená detailne / 164x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka exkluzívne na predaj pekný 2-izbový byt v TOP lokalite s výmerou 57m2 po kompletnej rekonštrukcii, ku ktorému prislúcha aj pivnica. Byt sa predáva kompletne zariadený vrátane elektrospotrebičov. Kúpou voľný.



Dispozičné riešenie:





Byt pozostáva z chodby so vstupnými dverami odkiaľ vľavo je zriadený vstup do WC a do kúpeľne. Ďalej vľavo z chodby je vstup do kuchyne s jedálenským stolom. Priamo z chodby je vstup do veľkej obývačky s balkónom. Z obývačky je vstup do detskej izby respektíve spálne.



Popis bytu:





Byt sa nachádza na prvom poschodí z celkových piatich zatepleného bytového domu s orientáciou okien na východ. Je slnečný s pekným výhľadom na okolie kde sa nachádza množstvo zelene. Bol kompletne zrekonštruovaný. V byte sú parkety, plávajúca podlaha v kombinácií s dlažbou. V chodbe bytu sa nachádza vstavaná šatníková skriňa. V spálni je manželská posteľ a vstavaná skriňová zostava s množstvom úložného priestoru. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi, jedálenským stolom so stoličkami a samostatnou špajzou. V kúpeľni je umývadlo s vaňou a práčkou. Parkovanie pred bytovým domom je voľné. V byte je zriadený internet. V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Hliny patria v Žiline k vyhľadávaným lokalitám.





Doporučenie makléra:







Byt je vhodný pre začínajúci manželský pár bez prípadne s jedným dieťaťom.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119766



Cena: 139 900€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha57 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky