REZERVOVANE-NA PREDAJ 2 IZBOVY BYT, UL.ZIMNA, KE-STARE MESTO,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Zimná
56 m²
4
3
2
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
167.990,- € TEHLA
Ponúknite vlastnú cenu

9877x zobrazená v zozname / 313x zobrazená detailne / 254x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom exkluzívne ponúka na predaj 2izbový TEHLOVÝ byt po kompletnej rekonštrukcii na ulici ZIMNÁ.

Základné informácie o byte: Lokalita: Zimná ulica, Staré Mesto: Dispozične byt pozostáva z kuchyne, kúpeľne, WC, špajze, a dvoch samostatných izieb. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút. Kuchyňa je po vkusnej rekonštrukcii, k dispozícii elektrický sporák. K bytu patrí aj pivnica. Výmera bytu je 56m2. K bytu patrí aj balkón. Byt sa nachádza na treťom poschodí zo štyroch s nádherným výhľadom na Košice. Byt je v osobnom vlastníctve. V bytovom dome nie je výťah. Je možné čerpať hypotéku, s ktorou Vám radi pomôžu finančný špecialisti, s ktorými naša realitná kancelária spolupracuje. Byt je kúpou voľný.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, výmenou okien, okná sú plastové, elektro a vodoinštalácie, takisto omietky a stierky. V izbách sú plávajúce podlahy, na chodbe, kúpeľni a WC dlažba. Byt je momentálne v prenájme, kvôli tomu nie sú fotky izieb.

Lokalita: Je to veľmi pekná lokalita. V blízkosti všetky dostupné služby, ktoré potrebujete, nachádzate sa pešo od 5-10min od centra Košíc.
JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Krbnie
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky