Rezervované! Na predaj 5 izbový rodinný dom Plavecký Peter!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Plavecký Peter
180 m²
985 m²
1
5
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
195.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

13278x zobrazená v zozname / 1017x zobrazená detailne / 220x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj krásny 5 izbový rodinný dom nachádzajúci sa v podhorskej dedine Plavecký Peter, kolaudovaný v roku 1980. Dom stojí na 10 árovom pozemku (985m2) a ponúka široké možnosti pre život. Rodinný dom prešiel významnou rekonštrukciou a nový majiteľ po dotiahnutí detailov môže v kľude užívať toto pokojom naplnené rodinné sídlo. Dom je postavený v kombinácii materialov kvádra a tehla, je zateplený, má plechovú strechu, medené elektrické rozvody, ústredné plynové kúrenie a ohrev vody, plastové okná. Na prízemí je na podlahách dlažba s elektrickým podlahovým kúrením, na poschodí je plávajúca podlaha. Schodisko je z masívneho moreného buku. Prízemie tvorí dennú časť ako je kuchyňa, ktorá je vybavená kuchynskými spotrebičmi a kuchynským stolom. Taktiež je na prízemí aj priestranná obývačka. Ďalej sa na prízemí nachádza veľká práčovňa, špajza a taktiež letná kuchynka, záchod. Na poschodí sú 4 veľké izby a WC a kúpeľňa. Poschodie domu je klimatizované dvoma klimatizačnými jednotkami. Datové pripojenie na internet je cez optický kábel.

Okrem domu sa na veľkom pozemku nachádzajú ďalšie objekty ako domček s garážou a s veľkou technickou miestnosťou, ktorá ma široké možnosti využitia. Vedľa garážového domčeka je príjemný altánok. Ďalej je tam drevený domček pre náradie a pivnica s klenbovým stropom na uloženie ovocia, zeleniny, prípadne ako vinný domček. Taktiež sú na pozemku nerušivo umiestnené aj chovateľské klietky pre chov zajacov a sliepok. Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu. V záhrade je možné využívať studňu ako úžitkovú vodu na polievanie. Na pozemku su vysadené okrasné tuje a popri plote je 6 jabloní.

V obci je materská škôlka, zakladaná škola 1-4 r. kostol, potraviny. Vo vedľajšej obci je lekár, zubár. Okolie obce poskytuje krásnu prírodu, možnosti turistiky v lesoch, vodnú priehradu Buková, vojenské lesy na zber hríbov. Vzdialenosť do Bratislavy je 60 km a priamo z dediny chodí podnikový autobus do Volkswagenu. Trnava je vzdialená 35 km, Senica 25 km, Malacky 30 km.

Cena tohto výborného domu je 195.000,- Eur.


V prípade záujmu kontaktujte Ing. Peter Karcol, , karpatyreality.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku985 m²
Úžitková plocha180 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky