REZERVOVANÉ !! Pekný rodinný dom v Seredi na Veternej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sereď
Ulica.: Veterná
170 m²
2
5
áno - 1 auto
áno - 1
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

18229x zobrazená v zozname / 762x zobrazená detailne / 223x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ !!!

Apartim sro predá pekný rodinný dom s garážou v zástavbe rodinných domov na Veternej ulici v Seredi v časti Stredný Čepeň.

Bol postavený na pozemku s celkovou rozlohou 400 m2, z toho je 216 m2 zastavaná plocha a 184 m2 tvorí veľmi pekne upravená a udržiavaná záhrada. V zadnej časti záhrady sa nachádza drevený domček na náradie.

Samotný dom má čistú úžitkovú plochu 170 m2, 20 m2 je terasa, 13,5 m2 má garáž a suterénne priestory majú 73 m2.

Dom je trojpodlažný, prízemie pozostáva zo vstupnej predsiene z ktorej je vstup do kúpeľne s toaletou a na schodisko vedúce do garáže a suterénu. Z predsiene sa dvojkrídlovými dverami vchádza do haly z ktorej je vstup do veľkej priestrannej obývačky s krbom a východom na terasu, rozľahlej kuchyne s jedálenským sedením a ďalším výstupom na terasu a schodisko vedúce na poschodie. Zastrešená terasa vytvára príjemnú atmosféru na rodinné posedenia, obedy a oslavy, alebo len na posedenia pri kávičke s kochaním sa na krásne upravenú záhradu.
Na medziposchodí smerom na poschodie sa nachádza menšia izba s balkónom otočeným do záhrady, vhodná ako pracovňa.
Na poschodí sú 3 samostatné, nepriechodné izby, jedna z nich má tiež balkón otočený do záhrady, veľká kúpeľňa s vaňou a toaletou a šatník.
Suterén pozostáva z 5 miestností, z ktorých jedna tvorí kotolňu, jedna práčovňu, jedna je ako letná kuchyňa a dve miestnosti sa využívajú ako sklady. Všetky sú suché a čisté.

Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou vyrobenou na mieru so zabudovanými spotrebičmi a veľkým jedálenským stolom so stoličkami.

Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete. Kúrenie zabezpečuje vlastný plynový kotol napojený na radiátory.

V dome je tiež bezpečnostný systém - alarm.



Ulica na ktorej sa dom nachádza je vo veľmi peknej a kľudnej časti obce s dobrou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra obce.

Možnosť financovania cez HÚ, ktorý vám v prípade záujmu bezplatne vybaví náš hypoporadca.

Pre bližšie informácie alebo dohodnutie obhliadky domu volajte:

p.Herceg

www.apartim.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha216 m²
Celková rozloha256.5 m²
Úžitková plocha170 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Statusaktívne
Balkónáno - 2
Terasaáno - 1
Garážáno - 1 auto
Parkovanieáno

Vaše hodnotenie ponuky