REZERVOVANÉ - Podkrovná chata s pozemkom - obec Bátovce, časť Slávičky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Bátovce
140 m²
2071 m²
3
4
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Chata
106.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

22616x zobrazená v zozname / 1349x zobrazená detailne / 361x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj celoročne obývateľnú podkrovnú a podpivničenú chatu v „meste kráľovien“, v obci Bátovce, v okrese Levice. Chata sa nachádza v lone prírody zmiešaných lesov pod Štiavnickými vrchmi v chatovej oblasti Slávičky na slnečných svahovitých pozemkoch

DISPOZÍCIA A PARAMETRE:


Chata bola postavená po roku 2001, zastavaná plocha je približne 75m2, na pozemku o celkovej výmere až 2071m2 nad pôvodnou vínnou pivnicou, ktorá sa taktiež nazýva ľoch. Pri stavbe vznikli vo svahu 3 podlažia:

1. podlažie SUTERÉN - je vínna pivnica oddelená veľkými zachovanými drevenými dverami, priestranná technická miestnosť pre náradie, sezónne zariadenie a prípadne parkovanie menších motorových vozidiel, kúpeľňa s toaletou a samostatná miestnosť s vodovodnou šachtou, umývadlom a úložným priestorom, každá z miestností má samostatný vstup, do ľochu sa ide cez technickú miestnosť.
2. podlažie PRÍZEMIE - je hlavná denná časť, kde je kuchyňa s novou kuchynskou linkou a spotrebičmi, s jedálenským kútom, nová kúpeľňa s wc a sprchovým kútom a obývačka s pieckou na kúrenie drevom, ktorá v súčasnosti slúži aj ako spálňa.
3. podlažie PODKROVIE - je nočná časť, ide sa schodmi nahor z prvej miestnosti s kuchyňou a jedálenským kútom, v podkroví sú dve izby, väčšia izba s jedno-lôžkami a druhá uzatvárateľná s manželskou posteľou a gaučom.

V chate sú podlahy dlažba, vinyl a laminát, steny murované, tehlové, omietnuté, okná sú plastové s kovovými kovaniami a s drevenými uzamykateľnými okenicami vyrobenými na mieru. Strecha bola robená v roku 2019 zo škridiel Tondach. V chate sa nachádza 230V elektrina a od roku 2023 bola privedená mestská voda, ohrev vody je el. bojlerom. Odpad je riešený ČOV a trativodom.

Na pozemku sú dve terasy, jedna je súčasťou chaty, zastrešená so sedením, el. prípojkami a druhá je so sedením pod strieškou určená na grilovanie, slúžila aj na bazén/vírivku.

ZARIADENIE:


Veľkou výhodou pre nového majiteľ je, že chata ostáva takmer kompletne zariadená ako na fotkách. Kuchyňa so spotrebičmi el. rúra, pl. sporák, umývačka riadu, jedálenský stôl, stoličky, lavica, vešiaky, chladnička, obývačka so skriňami, televízia, piecka na drevo, manželská posteľ, kúpeľňa s práčkou, kúpeľňový nábytok, držiak na uteráky s radiátorom, sprchový kút, zariadené izby posteľami a el. vykurovacou jednotkou s efektom krbu s ohňom. V technickej miestnosti je uložené náradie a náčinie pre úpravu pozemkov a údržbu chaty, ako aj zariadenie na rekreáciu, opekanie, grilovanie a varenie.

LOKALITA:


Ku chate sa dostaneme prístupovou cestou z panelu a štrku. V okolí sa nachádzajú susedské chaty/chalupy/domy, lesy, turistické chodníky, spevnené cesty a trávnaté plochy. Najznámejšími miestami v okolí chaty sú Vodná nádrž Lipovina, Pečenický val – Val obrov, vyhliadka na Bátovce, náučné chodníky v oblasti Štiavnických vrchov. Potraviny a víkendový jarmok sú približne 8 minút autom. Chata sa nachádza 20 minút od Levíc, 30 minút od Sebechlebov, 30 minút od Počúvadlianskeho jazera, 40 minút od Banskej Štiavnici, 1 hodina od Nitry, 1 hodina a 20 minút od Banskej Bytrici a do 2 hodín do Bratislavy.

VÝHODY:


- zariadenie chaty
- celoročne obývateľná
- 8 plnohodnotných lôžok na spanie (2x manželská posteľ, 4x jednolôžko
- vonkajšie priestranné posedenie
- ponúka sa so zariadením a spotrebičmi
- skvelá lokalita pre rekreáciu, oddych a šport
- spevnená cesta prejazdná po celý rok
- v tesnej blízkosti prírody


CENA NEHNUTEĽNOSTI:


Chata s pozemkami a so zariadením sa ponúka za 106.000,-EUR. V cene predaja sú zahrnuté náklady pre realitné a právnické služby.

Nehnuteľnosť je bez tiarch, okrem spomenutých na LV (prístup ZSE), ponúka sa zariadená. Obhliadky budú možné po vzájomnej dohode.

Na vyžiadanie klienta zašleme videoobhliadku, ďalšie fotografie, prípadne bližšie informácie, o ktoré budete mať záujem.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/spracovania kúpy nehnuteľnosti a zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľnosti sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2071 m²
Zastavaná plocha90 m²
Celková rozloha2071 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Internetiné
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky