REZERVOVANÝ - PONÚKAME NA PRENÁJOM 3-IZBOVÝ BYT PO REKONŠTRUKCII

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom 3 izbový byt po rekonštrukcii aj so zariadením. Len sa nasťahovať! Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na sídlisku Západ, ulica Pražská. Rozloha bytu je 69 m2 a je pripravený pre nového nájomcu. Byt je vhodný pre troch max. štyroch ľudí. Nefajčiarov, bez zvierat a k dispozícii je ihneď.

Byt je skoro na komplet zariadený a je po rekonštrukcii ako podlahy, nové omietky, plastové okná so sieťkami proti hmyzu a žalúziami, nové vchodové dvere, murované jadro s vaňou, práčkou, sušičkou, nová kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi, umývačkou riadu, chladnička s mrazničkou, kompletne zariadená obývacia izba s televízorom, kompletne zariadená spálňa so vstavanými skriňami, detská izba so skrinkami, v chodbe vstavaná skriňa s vešiakom. K bytu patrí pivnica a k dispozícii sú aj dve kočikárne. Byt sa nachádza v zateplenej bytovke s novým výťahom. Cena prenájmu je 700,-€ aj s energiami + 700,-€ depozit.

PRENAJMEME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!
Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. , alebo . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT344ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.



Podobné realitné ponuky

3 izbový byt Zvolen centrum na PRENÁJOM Prenájom 690,- €
3 izbový byt Zvolen centrum na PRENÁJOM

Veľký 3 izbový byt o výmere 77 m2 v cente mesta Zvolen Študentská ulica na PRENAJOM. Nachádza sa na zvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt je teplý a slnečný orientácia...

3-izbový byt 77 m2 Zvolen / Študentská
Prenájom 690,- €
Prenajaté.  3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený. Prenájom 650,- €
Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený.

Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Komplet prerobený a novozariadený. Rybárska, SliačID 449Byt na prenájom:Tento úchvatný 3-izbový byt (70m²) s nádhernou zasklenou loggiou (9m²) je miestom, kde sa splní každý...

3-izbový byt 70 m2 Sliač / Rybárska
Prenájom 650,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
3 izbový byt Zvolen centrum na PRENÁJOM 690,- € 3-izbový byt 77 m2 Zvolen
Študentská
prenájom
Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený. 650,- € 3-izbový byt 70 m2 Sliač
Rybárska
prenájom