REZERVOVANÉ Poschodový dom v radovej zástavbe "C" Fintice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Fintice
335 m²
1
4
holopriestor
verejný vodovod
nie
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
238.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

118748x zobrazená v zozname / 5922x zobrazená detailne / 289x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „C“ v radovej zástavbe celkovo troch rodinných domov obci Fintice za cenu 238.500,- Eur.

3D obhliadka: https://lnk.sk/nxu8


Videoobhliadka: https://youtu.be/8X1R1SR42jg


Charakteristika domu „C“:


• výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 .
• veľkosť pozemku 335 m2
• energetický certifikát A0
• orientácia domu J/V/Z a zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac)
• na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa
• na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ
• dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 400 mm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter
• balkón – dlažba
• terasa zámková dlažba s prestrešením
• predpríprava na vonkajšie žalúzie
• zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, vlastná studňa + obecný vodovod


Výhody:


Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda.
Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore.


Vďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch.
Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu J/V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov.
Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách cca od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a zas v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu a do okien od cca 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2. NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu cca do 14:00 (slnko je najagresívnejšie v čase od 11:00 do 14:00). Na okne do pracovne je predpríprava na vonkajšiu žalúziu, ktorá Vám vyrieši tienenie na zvyšnú časť dňa.

Ak Vás táto ponuka zaujala kontaktujte ma na tel.č. , email:

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku335 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusrezervované
Vodaverejný vodovod
Plynnie
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Krbpredpríprava
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Vývoj ceny