Rezervované - predaj 2i bytu na Povrazníckej

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Povraznícka
53.3 m²
5
3
2
predaj - 2-izbový byt
195.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17286x zobrazená v zozname / 771x zobrazená detailne / 323x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj 2 izbový byt s nepriechodnými izbami v obľúbenej lokalite na Povrazníckej ulici. Byt je situovaný na 2.poschodí päť poschodového tehlového bytového domu bez výťahu. Na poschodí sa nachádzajú tri bytové jednotky. Byt je priestranný, nakoľko jeho výmera je 57,14m2 vrátane pivnice. Obývacia izba má veľkosť 16,11m2, spálňa - 13,15m2, kuchyňa - 10,80m2, špajza - 0,72, chodba - 8,51m2, kúpeľňa - 2,79m2 a WC - 1,22m2. K bytu prislúcha pivnica, ktorá je umiestnená v suteréne domu.

Dispozícia:



Keď vstúpime do bytu, ocitneme sa v centrálnej chodbe, z ktorej sa vchádza do všetkých miestností v byte. Hneď po ľavej strane je umiestnená spálňa. Oproti vchodovým dverám je kúpeľňa a WC. So spálňou susedí priestranná kuchyňa so špajzou. Oproti nej sa nachádza obývačka s francúzskym balkónom. Byt je orientovaný na dve strany, pričom kuchyňa so spálňou sú otočené na severovýchod ( do dvora ) a obývačka je s orientáciou na juhozápadnú stranu ( do ulice ) . Byt je v pôvodnom stave, bez tiarch, kúpou voľný. Aj HÚ. Byt sa predáva vrátane podielu na zastavanom pozemku. Mesačná platba správcovi: 138EUR


Lokalita:


Bytový dom sa nachádza v obľúbenej rezidenčnej lokalite, v pešej dostupnosti do samotného centra mesta. V okolí je kompletná občianska vybavenosť ako škôlky, ZŠ, gymnázium Vazovova, poliklinika , Billa, reštaurácie, kaviarne a iné obchody v neďalekých novostavbách Nová Mýtna a Blumentál. Starousadlíkom je blízke trhovisko na Žilinskej ul., neďaleko je aj Hlavná železničná stanica, zástavky MHD. Ulica je jednosmerná, možnosti rezidenčného parkovania.

Cena: 195 000,-EUR


Tel: ,



Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )
Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha57.14 m²
Úžitková plocha53.3 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky