REZERVOVANÉ, Predaj 3-izbového bytu, Eisnerova, Devínska Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Ulica.: Eisnerova
71 m²
8
5
3
po rekonštrukcii
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
204.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17013x zobrazená v zozname / 616x zobrazená detailne / 227x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith reality Vám v exluzívnom zastúpení ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt na Eisnerovej ulici - Devínska Nová Ves. Byt sa predáva kompletne zariadený tak, ako je prezentovaný na fotografiách a je k dispozícii ihneď. Rozloha bytu je 69m2 plus balkón s veľkosťou 2,8 m2 a kobka s rozlohou 1,53m2.

Dispozícia bytu:



Pri vstupe do bytu je priestranná, otvorená vstupná hala s úložným priestorom. Následne sa prechádza do obývacej izby, kde je sedacia súprava do tvaru L, klimatizačná jednotka, TV a úložný priestor vrámci obývačkovej steny. V kuchyni, ktorá je oddelená od obývacej izby sú komplet všetky spotrebiče, vrátane umývačky riadu. Linka je do tvaru L , poskytuje veľkorysý priestor na prácu v kuchyni a má čisté línie. Z kuchyne sa vychádza na balkón , ktorý ma rozmer 2,8m2 a príjemný, pokojný, zelený výhľad. V byte sa ďalej nachádza spálňa s TV a so vstavanou skriňou plus detská izba. V kúpeľni je nadštandardne priestranný sprchový kút, práčka, sušička a oddelené WC. Byt je zariadený v príjemných, veľmi neutrálnych, prírodných farbách, dominuje biela, hnedá, sivá a každý si vie dotvoriť dizajn podľa vlastných predstáv. Parkovanie je bezproblémové v okolí bytového domu. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s veľkosťou necelých 2m2.

Byt je na 5.poschodí z 8, prešiel kompletnou rekonštrukciou, má nový výťah a bytový dom je zateplený.

Lokalita:



Výhodou bytu je jeho lokalita a plnohodnotná občianska vybavenosť. V pešej blízkosti sa nachádza autobusová zastávka, Lídl, Tesco, obchody, škôlky, detské ihriská a množstvo ďalšieho. Dostupnosť do mesta je výborná.

Zodpovedný maklér: Lea Mináriková, M.B.A.


kontakt : , email:
Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality
s.r.o. © Copyright

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha71 m²
Poschodie5
Počet poschodí8
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusrezervované
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky