REZERVOVANÉ Predám 1+kk byt s parkovacím miestom v Žiline / Vlčince

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Obežná
39 m²
7
1
úplne prerobený
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
134.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17572x zobrazená v zozname / 414x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj moderný 1+kk byt v novostavbe Arboreum na Vlčincoch v Žiline. Byt sa nachádza na 4. poschodí zo 7 a je dostupný výťahom. Ide o novostavbu s nízkymi mesačnými nákladmi na energie, ktoré predstavujú len 85€.
Byt má spojenú kúpeľňu s WC, ktorá je vybavená vaňou a vývodom na práčku. Kuchyňa je plne vybavená vstavanými spotrebičmi, vrátane chladničky s mraziacim boxom, rúry so sporákom a umývačky riadu. Súčasťou bytu je aj francúzske okno, ktoré prináša dostatok prirodzeného svetla. Vo vstupnej chodbe sa nachádza praktická vstavaná skriňa.
K bytu prislúcha pivnica o rozlohe 3 m², ktorá sa nachádza priamo na poschodí a môže byť využitá aj ako špajza. V cene bytu je zahrnuté aj parkovacie miesto. Byt je ideálny pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú komfortné bývanie v príjemnej lokalite. Občianska vybavenosť v okolí je výborná: v bezprostrednej blízkosti nájdete všetko, čo potrebujete pre pohodlný život – od obchodov, cez školy a škôlky až po lekárne a reštaurácie. Všetky tieto služby sú len pár krokov od vášho nového domova, čo vám umožní vychutnať si pohodlie a komfort bývania naplno.

Ak máte akékoľvek otázky, alebo by ste si chceli nehnuteľnosť pozrieť osobne, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle alebo e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha39 m²
Úžitková plocha39 m²
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky