REZERVOVANE Predám 3 izbový byt v Rajci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajec
Ulica.: Mudrochova 3
70.28 m²
6
4
3
pôvodný
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

46408x zobrazená v zozname / 1402x zobrazená detailne / 192x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj je priestranný 3-izbový byt v Rajci, ktorý ponúka pokojné bývanie v tichej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou. S celkovou výmerou 70.2m2 a pridanou 3.6m2 loggiou . Byt sa skladá z troch samostatných izieb, veľkej predsiene a kuchyne s prístupom na loggiu, čo poskytuje dostatok priestoru pre komfortné bývanie. Byt je v pôvodnom stave, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si interiér podľa vlastných predstáv. Vďaka východo-západnej orientácii bytu môžete každé ráno vychutnať slnečné lúče vo vašej spálni a po práci relaxovať pri šálke kávy na slnečnej loggii s nádherným výhľadom. Byt sa nachádza na 4 poschodí zo 7 , čo zabezpečuje, že je tu počas zimy teplo a účty za vykurovanie zostávajú nízke. Veľkým plusom je aj možnosť odkúpenia vlastnej garáže za 15.000 eur ( nie je započítaná v predajnej cene za byt ), kde môžete bezpečne uložiť svoje vozidlo alebo iné potreby. Mesačné náklady na bývanie sú veľmi prijateľné, s OSBD 120 eur, elektrikou 12 eur a plynom 15 eur štvrťročne. Tento byt predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú nový domov s potenciálom na vlastnú rekonštrukciu a súčasne ocenia jeho výhodnú polohu a pridané pohodlie vlastnej garáže.
Ak máte záujem o tento byt, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme pomoc s vybavením hypotekárneho úveru v banke podľa vašej voľby. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky bytu ma kontaktujte na čísle alebo na e-maile

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha73.88 m²
Úžitková plocha70.28 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky