REZERVOVANÉ - prenájom 3 izbový byt v rodinnom dome v Trnave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Trnava
1
1
3
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt
850,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5213x zobrazená v zozname / 157x zobrazená detailne / 157x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR Vám prináša exkluzívnu ponuku: prenájom luxusne zariadeného 3-izbového bytu v rodinnom dome v Trnave

LOKALITA


Byt sa nachádza v pokojnej lokalite len 5 minút pešou chôdzou od centra mesta. Jeho výhodou je rýchly a pohodlný prístup na mestský obchvat a diaľnicu, čo z neho robí ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú kombináciu komfortného mestského života a pokojného prostredia.

NEHNUTEĽNOSŤ


Úplne nový, kompletne luxusne zariadený 3-izbový byt s terasou sa nachádza na 1. podkrovnom poschodí v rodinnom dome. Hneď po vstupe do bytu vás uvíta štýlový otvorený priestor s čistými líniami, ktorý sa prelína do obývacej izby a kuchyne. Kuchyňa je vybavená modernými spotrebičmi, ako je indukčná varná doska, digestor, multifunkčná rúra, umývačka riadu, veľká chladnička s mrazničkou a nechýba ani základné vybavenie kuchynským riadom a jedálenský stôl so štyrmi stoličkami. V obývacej izbe je praktická pohovka a televízor. Spálňa je vybavená manželskou posteľou, šatníkovou skriňou a komodou. V ďalšej izbe sú dve samostatné postele a šatníková skriňa. Moderný nábytok s originálnymi prvkami dopĺňa eleganciu a praktickosť celého bytu. Tento priestranný byt ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj možnosť relaxácie na terase. Orientácia na južnú a západnú stranu zaručuje, že budete mať príjemné osvetlenie po celý deň a večer, pričom v letných mesiacoch sa o príjemnú teplotu postará klimatizácia a v zimných mesiacoch teplo zabezpečuje podlahové kúrenie. Kúpeľňa s toaletou je vybavená rohovou vaňou a pračkou. Dostatok úložného priestoru je k dispozícii v samostatnom šatníku. Parkovanie je možné na súkromnom pozemku, na ktorý je vstup cez elektrickú bránu.

Byt je vhodný maximálne pre štyri osoby, bez zvierat.

BENEFITY :


- úplne nový dosiaľ neobývaný byt
- štýlové nové zariadenie
- optický internet s WiFi a TV zahrnuté v cene
- parkovanie na súkromnom pozemku
- 5 minút pešou chôdzou do centra mesta
- rýchla dostupnosť na obchvat mesta a diaľnicu

CENA


Cena prenájmu je mesačne 850,-€ vrátane energii. Pri prevzatí bytu sa hradí depozit vo výške 850,-€ , prvé nájomné a provízia realitnej kancelárie, v ktorej je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.

Zavolajte nám ešte dnes na a nechajte sa zlákať pohodlím Vášho budúceho domova!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Terasaáno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky