Rezervované - RD vidieckeho typu s veľkým pozemkom v Šuranoch, okr.NZ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Šurany
Ulica.: Nitriansky Hrádok
210 m²
1917 m²
3
áno
pôvodný
studňa a vodovod
230/400V
žumpa
predaj - Rodinný dom
93.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3207x zobrazená v zozname / 196x zobrazená detailne / 196x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte miesto na relax alebo na bývanie v domčeku s jedinečnou atmosférou a priestranným veľkým pozemkom tu máte príležitosť dať priestor Vašim predstavám a premeniť ich na realitu. V zastúpeni vlastníka predám vidiecky domček v Šuranoch, časť Nitriansky Hrádok. Lokalita je pomerne tichá, mimo ruchu mesta a predsa len cca 2minuty autom od centra mesta. Do okresného mesta Nové Zámky ste tak za 10min, termálne kúpalisko Podhájska alebo relax centrum Palárikovo do 15min a krajské mesto Nitra je vzdialené cca 30min jazdy autom.

Dom je situovaný na rovinatom a oplotenom pozemku o celkovej rozlohe 1 917 m2. Pozostáva z predsiene, 3 obytných miestností, kuchyne a kúpeľne s WC. Postavený je zo zmiešaneho materiálu a je v pôvodnom stave, hoc s menšími dispozičnými zmenami, ktoré otvorili a presvetlili priestor v interiéri. Ak máte radi tradičné prvky potešia Vás pôvodné trámové stropy. Podlahy sú v závislosti od charakteru miestností pôvodná palubovka alebo betónové.
Dom je pripojený do distribučnej siete EE 230/400V, voda z vlastnej studne a odkanalizovany je do žumpy. V prípadne záujmu plyn je pred domom. Kúrenie v dome je lokálne elektrickymi akumulačkami. Na pozemku za domom sa nachádza studňa. Zastavaná plocha domu je cca 210 m2.
Šírka pozemku je cca 18m, čo v prípade potreby umožňuje dostavbu ďalších obytných miestností k domu.

Dom je vyprataný a kúpou je ihneď k dispozícii.




Energetický certifikát k domu nebol zhotovený.



V cene nehnuteľností je zahrnutý kompletný realitný a právny servis vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme aj hypotekárny servis.
Obhliadky nehnuteľnosti možné prevažne počas víkendu, termín si treba dohodnúť telefonicky na alebo prostredníctvom mailu na adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1917 m²
Zastavaná plocha210 m²
Celková rozloha210 m²
Úžitková plocha210 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky