[REZERVOVANÉ] Stavebný pozemok na predaj v lokalite Olešná Potôčky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Olešná
770 m²
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

19886x zobrazená v zozname / 1100x zobrazená detailne / 68x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Tri Lipy ponúka na predaj pozemok o výmere 770 m² v novej, perspektívnej lokalite Olešná Potôčky. Pozemok je pripravený na realizáciu výstavby rodinného domu, disponujeme všetkými vyjadreniami dotknutých úradov.

Na pozemku je už zriadená elektrická skrinka a vyvedená vodovodná prípojka, kanalizácia je dostupná v ceste. K pozemku je tiež pripravený podklad na projekt stavby, vrátane výškopisného a polohopisného zamerania.

Táto výnimočná lokalita ponúka ideálne podmienky pre tichý a pohodový život v blízkosti prírody, no zároveň s dobrou dostupnosťou do mesta. Pozemok je obklopený novostavbami rodinných domov, čo zabezpečuje príjemnú komunitu.

Cena dohodou.



Ak si predstavujete svoj budúci dom práve tu, neváhajte a obráťte sa na Ing. Bohuša Krištiaka z TRI LIPY - Geodézia Sever. Zorganizujte si prehliadku a nechajte sa očariť možnosťami, ktoré tento pozemok ponúka.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku770 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Orientáciaseverovýchodná
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky