REZERVOVANÉ !!! Vkusný 1 izb bytík v Slnečniciach POP na Labutej ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalkal
Ulica.: Labutia
28 m²
9
7
1
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
Cena v RK vrátane energií
Ponúknite vlastnú cenu

18613x zobrazená v zozname / 352x zobrazená detailne / 352x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ !!!!

Apartim sro prenajme veľmi pekný, moderný, zatiaľ ešte neobývaný 1 izbový bytík s balkónom v novostavbe Slnečnice POP na Labutej ulici v Petržalke.

Má rozlohu 28 m2 a nachádza sa na siedmom nadzemnom podlaží 9 podlažného bytového domu.

Pozostáva zo vstupnej predsiene so zrkadlovým rolldorovým šatníkom, kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom, toaletou a práčkou, izby spojenej s kuchynkou a spacím kútom a z priestranného balkóna s príjemným výhľadom na okolitú scenériu. Byt má klimatizáciu, žalúzie aj sieťky proti hmyzu.

Kuchynská linka je vyrobená na mieru s drezom, zabudovanou sklokeramickou indukčnou varnou doskou, mikrovlnkou a chladničkou. Je kompletne vybavená všetkými základnými potrebami. Kuchynská časť je oddelená barovým pultom so sedením, ktoré sa dá využiť k stolovaniu a tiež ako pracovný kútik.

Pohodlné spanie zaisťuje posteľ s rozmermi 100x200 cm s výklopným odkladacím priestorom. Nábytková zostava má dostatok úložného priestoru, vysokú policovú skriňu a kozmetický stolík s taburetkou. V prípade potreby sa doplní aj TV.

Bytík je štýlovo a farebne zladený, prakticky zariadený a vybavený, čo umožní budúcemu nájomcovi príjemné a komfortné bývanie.

K bytu patrí pivničná kobka v suteréne domu a jedno vonkajšie parkovacie státie, ktoré však nie je v cene prenájmu a jeho prenájom nie je povinný.

Cena parkovacieho státia je 50,-EUR/mesiac.



Len kúsok od vchodu bude autobusová zastávka a konečná zastávka električiek s výbornou dostupnosťou do celého mesta.

Byt je ihneď voľný.



Cena prenájmu vrátane všetkých energií okrem internetu je ....EUR/mesiac.

Pri podpise zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné, depozit vo výške jedného nájomného a sprostredkovateľská provízia vo výške ....EUR.

Kontakt:


p.Herceg

www.apartim.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha28 m²
Úžitková plocha28 m²
Poschodie7
Počet poschodí9
Počet izieb1
Statusaktívne
Balkónáno - 1
Parkovanieáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky