REZERVOVANÉ...Na predaj rodinný dom s pozemkom 1423 m2 v obci Báb pri

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Báb
1423 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
116.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7169x zobrazená v zozname / 323x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúkajú na predaj priestranný 3-izbový tehlový rodinný dom, umiestnený v tichej lokalite, obytnej časti v obci Báb s pozemkom o celkovej rozlohe 1423 m2. Dom má výbornú dispozíciu s veľkolepým priestorom pre rodinku s deťmi a svojou polohou vytvára maximálne súkromie s bezpečnú zónu pre hry Vašich detí.

ÝHODY NEHNUTEĽNOSTI + možnosť realizovať investične novy RD + výborná lokalita + parkovanie vo dvore + čiastočne podpivničený + letná kuchyňa (23 m2) + chov zvierat + výsadba ovocného sadu + farmárčenie. DOM Báb - postavený v roku 1971, konštrukčný systém domu pálená tehla, valbová strecha, škridlová krytina. 3 - izbový, celková úžitková plocha domu: 95 m2, zastavaná plocha: 126 m2, celková plocha pozemku: 1423 m2 IS: elektrika 230/380V, plyn, obecná voda, vlastná studňa, okrem kanalizácie.

CHARAKTERISTIKA DOMU: DOM je po čiastočnej rekonštrukcii, boli vymenené plastové okná. DISPOZÍCIA DOMU: zádverie, vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a WC, kuchyňa(dispozičná zmena na jedáleň s izbou), špajza (dispozičná zmena na kuchyňu), priestranná spálňa priechodná s obývacou izba. Centrálne kúrenie je riešené plynovým kotlom, liatinová radiátory, ohrev vody elektrickým bojlerom. POZEMOK: je oplotený, slnečný a rovinatý. Vedľa domu sa nachádza letná kuchyňa. IS: obecná voda, elektrina.

OKOLIE: obec: Báb disponuje výbornou občianskou vybavenosťou má výborné napojenie v blízkosti je aj diaľničný privádzač rýchlostnej cesty R1 na trase Nitra-Bratislava / Nitra - Banská Bystrica iba 16 km do krajského mesta NR a 17 km do okresného mesta Hlohovec, občianska vybavenosť, základná škola, materská škola, pošta. NÁŠ NÁZOR: Ideálny domček na prispôsobenie podľa Vašich predstáv. Dohoda na cene je možná. prípade záujmu Vám náš finančný špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru podľa Vášho výberu. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt: ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1423 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky