**Rezervovaný** 1izb. byt po rekonštrukcii, Bardejov, ul. Gorlická

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bardejov
Lokalita.: Bardejov
Ulica.: Gorlická
33 m²
8
7
1
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
nie
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK Dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

11066x zobrazená v zozname / 684x zobrazená detailne / 223x zobrazená detailne tento mesiac

KING REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj 1 izbový byt na ul. Gorlická 9 v Bardejove, ktorý sa nachádza na 7. poschodí  bytového domu. K bytu prislúcha 1 pivnica.  Výmera bytu je 33 m2. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.  Mesačné náklady do 115,-€ .  
Vybavenie bytu: bezpečnostné vstupné dvere, nové intérierové dvere, plávajúce podlahy, plastové okná , kuchynská linka (plynový sporák + chladnička), kúpeľňa ( sprchovací kút, toaleta, umývadlo). Ponúkaný byt  je dostupný ihneď. 
Zabezpečujeme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.
V prípade záujmu a dohodnutia si termínu obhliadky kontaktujte telefonicky Mgr. Čikoš-Pavličko. Tel.: + , mailom: alebo osobne v kancelárii KING REAL na Hviezdoslavovej ul. v Bardejove ( Hotel pod Bránou)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha33 m²
Celková rozloha33 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Internetoptika
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky