REZERVOVANÝ-3i tehlový byt priamo v centre mesta Vranov nad Topľou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Vranov nad Topľou
Lokalita.: Vranov nad Topľou
Ulica.: Sidlisko I.
80 m²
2
1
3
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28807x zobrazená v zozname / 1090x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

Bývať priamo v centre mesta? To je snom mnohých ľudí. Tento 3 izbový tehlový byt na Sídlisku I. vo Vranove nad Topľou vám splní sen.

PROFI REALITY SABOL exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový tehlový byt o rozlohe 80 m². Spolu so samostatnou priestrannou pivnicou budete vlastniť 93,92 m². Byt je kúpou okamžite voľný. Nachádza sa na prvom poschodí len dvojpodlažného bytového domu vo Vranove nad Topľou na Sídlisku I. priamo v centre mesta. Byt je vhodný na vlastné bývanie, ale aj ako investičná nehnuteľnosť na prenájom.


Popis bytu:


Priestor bytu ponúka vstupnú chodbu, priestrannú obývaciu izbu so vstupom na balkón, kuchyňu, špajzu, spálňu, izbu, kúpeľňu s vaňou a samostatné WC. K bytu patrí aj pivnica s oknom, ktorá je samostatná a priestranná. Náklady sú 320€ vrátane energií / 2 osoby.

Lokalita:


Byt sa nachádza v kompletne občiansky vybavenej lokalite priamo v centre mesta Vranov nad Topľou na Sídlisku I. V blízkom okolí je ZŠ, MŠ, lekári, pošta, potraviny, zastávka MHD, detské ihriská, kaviarne, reštaurácie, obchodné centrá ...

Benefity:


 Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve bez tiarch.
 Byt má dobre dispozičné riešenie a je vhodný na okamžité bývanie prípadne ďalšiu rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
 Byt je k dispozícii okamžite po úhrade kúpnej ceny.

 Kvalitná infraštruktúra a vybavenosť.


Parkovanie priamo pred bytovým domom.

Financovanie:


Kúpu bytu je možné financovať z vlastných zdrojov i úverom, ktorý Vám bezplatne vybavíme priamo u nás.
Cena, zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpečenie financovania a poistenia kupovanej nehnuteľnosti. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na reality.

SE8BEx



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetiné
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televízianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky