REZERVOVANÝ !!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: Komenského
69 m²
3
prízemie
2.5
úplne prerobený
nie
prenájom - 2-izbový byt
580,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

17033x zobrazená v zozname / 809x zobrazená detailne / 345x zobrazená detailne tento mesiac

Henrieta Sokolai -

realitná maklérka pre Komárno a okolie vám ponúkam na prenájom priestranný 2,5 izbový byt bez balkóna s rozlohou 69 m2, ktorý sa nachádza v žiadanej lokalite v Komárne na ulici Komenského. Byt bude k dispozícii od 1. septembra 2024 a je ideálny pre dvoch ľudí, ktorí hľadajú pohodlné a moderné bývanie v blízkosti centra mesta.

Vďaka svojej výbornej lokalite máte na dosah všetky potrebné služby, ako sú školy, obchody a reštaurácie, čo zaručuje komfortný a praktický životný štýl. Byt je kompletne zariadený, takže sa môžete okamžite nasťahovať a užívať si nový domov bez zbytočných starostí.

PODMIENKY PRENÁJMU:


- maximálne pre dve dospelé osoby
- 1 mesačná kaucia nutná
- minimálne na 1 rok
- pre nefajčiarov

Byt sa nachádza na prízemí bytového domu bez výťahu, čo zaručuje pokoj a súkromie. Skladá sa z kuchyne, špajze na medziposchodí, dvoch svetlých izieb( z toho jedna izba je rozdelená na dve izby), kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatného WC a chodby. Všetky miestnosti sú zariadené v modernom štýle, ako môžete vidieť na priložených fotografiách.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes, aby ste si dohodli obhliadku tohto atraktívneho bytu v Komárne.

Henrieta Sokolai -


https://henrieta-sokolai.sk/

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha69 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí3
Počet izieb2.5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Výťahnie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky