REZERVOVANÝ Na predaj 1 izbový byt v TOP lokalite Titogradská ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko KVP
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko KVP
Ulica.: Titogradská
34.5 m²
8
3
1
áno
predaj - 1-izbový byt
104.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28262x zobrazená v zozname / 881x zobrazená detailne / 219x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 1 izbový byt v OV s loggiou nachádzajúci sa na ideálnom 3. poschodí bytového domu na Titogradskej ulici v mestskej časti Košice – KVP.

Byt o výmere 34,50 m2 dispozične pozostáva z 1 priestrannej izby, kuchyne z ktorej je východ na priestrannú loggiu, chodby, kúpeľne a samostatného WC. Byt je v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
Nového majiteľa určite poteší krásny výhľad na okolie a presvetlenosť bytu.

Výhodou je aj poloha bytu vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane zastávok MHD z dvoch strán bytového domu s dobrou dostupnosťou do centra mesta.

V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádza základná škola Starozagorská, tiež škôlky a to súkromná anglická aj štátna, základná umelecká škola Vlada Urbana, park, zrekonštruované detské ihriská, Fresh, Lidl, potraviny Billa, DM…, reštaurácia, koliba Zlatá Podkova, Poliklinika ProCare teda všetko čo potrebujete k pohodlnému a pokojnému životu.

_______________________
Cena: 104.900,-€, je už vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností a profesionálnymi službami realitnej kancelárie.

Ak hľadáte slnečný byt s krásnym výhľadom v žiadanej lokalite, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku na doleuvedenom čísle ešte dnes.
_______________________
= Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020

Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z. =

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha34.5 m²
Úžitková plocha34.5 m²
Poschodie3
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno - 1
Výťaháno
Postavené zpanel
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky