PREDANÝ/ POZEMOK (505m2) ŠAŠTÍN STRÁŽE, okr. SENICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Šaštín-Stráže
Ulica.: Vŕšky
505 m²
predaj - Záhrady
24.900,- €
49,31 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

18335x zobrazená v zozname / 1118x zobrazená detailne / 75x zobrazená detailne tento mesiac

V súčasnosti pozemok využiteľný ako záhrada pre oddych a relax, či osadenie chatky, do budúcnosti ideálny pozemok pre stavbu rodinného domu.
Rovinatý pozemok sa nachádza v území s plánovanou výstavbou rodinných domov, v časti, kde sú už rozparcelované nové mestské stavebné pozemky a vznikne tu nová zástavba.

Poloha zabezpečuje pozemku vysoký investičný potenciál, stavebné pozemky sa v mestečku Šaštín predávajú za trojnásobnú cenu!

AVORY Realitné Centrum / ponúkame vám na predaj pozemok, v pokojnej, okrajovej časti mestečka Šaštín Stráže, ktorý je osadený ďalej od hlavnej cesty. Veľmi pekné miesto pre život, na rovinatý pozemok po celý deň dopadá slnko, z jednej strany chládok zabezpečujú stromy.
Na pozemku sa nachádza stavba – drevená stodola ( PP cca 35m2) s murovaným základom a čiastočným podpivničením (2,8x4m). Stavba nie je evidovaná na liste vlastníctva.
Prístup na pozemok je z asfaltovej cesty po ulici Vŕšky, následne cca 60m po spevnenej obecnej ceste až k pozemku.

● celková výmera pozemku je 505m2,
● parcela registra „C“, evidovaná ako druh pozemku záhrada, obdĺžnik, rozmer 14x36m
● pozemok je celý oplotený so vstupom cez uzamykateľnú bránu
● rovina, v lete tu nájdete chládok, ale aj slnečné lúče
● pozemok je zatrávnený, nachádza sa tu kopaná studňa, vysadené stromy
● inžinierske siete (voda, elektrina) sú vo vzdialenosti cca 60m od pozemku, možnosť napojenia je v súčasnosti v riešení – žiadosti s možnosťou pripojenia

Pozemok je v osobnom vlastníctve, bez tiarch, zaplatením kúpnej ceny je k dispozícií. Kúpou získate bývanie v peknej lokalite Záhoria s dobrou dostupnosťou a kvalitnou občianskou vybavenosťou. V okolí je nádherná príroda, zdravý les s bohatými možnosťami pre relax aj aktívny oddych, rekreačné stredisko „Gazarka“,.

Vzdialenosť od okresného mesta Senica je 15 km, Trnava 45 km, Bratislava 90 km. Hranice s ČR 25km, Rakúsko 30km, Napojenie na diaľnicu Kúty 20km.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum. © AVORY Realitné Centrum - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis, kúpna zmluva, kolok, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. Financovanie Vám náš certifikovaný finančný poradca bezplatne zabezpečí podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk a sprostredkuje najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti.

AVORY realitné Centrum - robíme svet realít lepším miestom.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku505 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajužná
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky