REZERVOVANÝ svetlý byt do ktorého sa môžete okamžite nasťahovať

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Bučinová
43.94 m²
8
2
2
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

38383x zobrazená v zozname / 902x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÝ moderný krásny svetlý 1,5 izbový byt s priestrannou loggiou , ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou , je plne zariadený dizajnovým nábytkom, ktorý dotvára príjemnú a sviežu atmosféru domova. Nachádza sa na Bučinovej ulici, vo Vrakuni , priamo v srdci nádhernej pešej zóny.

Rozloha bytu je 43,94 m2 + loggia 4,5 m2, pivnica 2,31 m2, nachádza sa na 2 poschodí z 8 poschodí s dvoma výťahmi.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli menené rozvody elektriny, vrátane vypínačov, zásuviek a poistkovej skrinky, nové rozvody vody a odpadu, nové stierky, maľovky, umývateľné farebné maľovky, interiérové dvere a bezpečnostné vchodové dvere, moderné plávajúce podlahy, nové obklady, dlažby a sanita v kúpeľni s WC.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej je šatníková skriňa s vešiakom . Z chodby sa vchádza do kuchyne s obývacou izbou a kúpeľne s WC . Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom, skrinkou pod umývadlom, moderným zrkadlom, prívodom na práčku, vstavaným úložným priestor nad WC. V spálni je manželská posteľ s nočným stolíkom . Obývacia izba je prepojená s kuchyňou. . Kuchynská linka je vybavená všetkými zabudovanými spotrebičmi – elektrická teplovzdušná rúra, elektrická sklokeramická varná doska , dizajnový digestor, zabudovaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu. K dispozícii je veľká šatníková skriňa v obývacej časti prepojená modernou nástennou skrinkou na TV so všetkými potrebnými prípojkami , policová časť, pohodlná pohovka , dizajnové kreslo a stolík. Jedálenský priestor má moderný stôl so stoličkami. V celom byte sú svietidlá.

Všetok nábytok v byte je vyrobený na mieru. Byt sa predáva so zariadením.

Bytový dom bol zateplený , nové stúpacie rozvody, nové spoločné priestory, nové výťahy, výmena PVC v spoločných priestoroch, nové maľovky, nové vstupné brány s uzamykaním na čip. Veľmi slušný a čistý vchod

Byt sa nachádza v pokojnej časti Vrakune s kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej zóne, kde sú kaviarne, obchody, služby , škola, škôlka, reštaurácie, neďaleko bytového domu je hrádza, Malý Dunaj, Vrakunský lesík a ďalšie.

Cena : 000,- eur , možnosť kúpy aj na hypotekárny úver



Provízia zahŕňa kvalitné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti:
– vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie (zmluva o budúcej zmluve, rezervačná zmluva, zmluva o prevode vlastníctva bytu, návrh na vklad vlastníckych práv, prípadné dodatky, protokol o prevzatí a odovzdaní nehnuteľnosti…)
– notárske poplatky spojené s overovaním podpisov predávajúceho na zmluve o prevode vlastníctva bytu
– správny poplatok (kolok v hodnote 100,-EUR) spojený s návrhom na vklad vlastníckych práv
– zabezpečenie promptného ohodnotenia nehnuteľnosti prostredníctvom znalca, ktorý je akceptovaný všetkými bankami

Kontakt:


Real-H,s.r.o
Hraničná 20B, 821 05 Bratislava

Hana Bačiková


Email:
www.realh.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha43.94 m²
Úžitková plocha43.94 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky