REZERVOVANÝ Veľký 3 izbový zrekonštruovaný byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
80 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
136.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7931x zobrazená v zozname / 426x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj veľký a kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v lokalite Martin - Záturčie.
Byt s celkovou rozlohou 80 m² je orientovaný na sever/juh a prešiel poctivou rekonštrukciou. Byt sa nachádza na 2. poschodí zatepleného bytového domu a pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, obývacej izby, kuchyne s balkónom, kúpelne a WC. Vchod do do bytu je osadený kvalitnými bezpečnostnými dverami. K bytu prináleží tiež pivnica, ktorá nie je zahrnutá vo výmere. Byt sa predáva čiastočne zariadený v rátane vstavaných spotrebičov.

Jedna z izieb ponúka možnosť rozdelenia, čím by vznikol 4-izbový byt, čo zvyšuje jeho úžitkovú hodnotu pre budúcich majiteľov.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v blízkosti (obchody, školy, škôlky, lekáreň, detský , obvodný aj zubný lekár, MHD). Pod oknami nájdete detské dopravné ihrisko, čo je ideálne pre rodiny s deťmi. V blízkosti sa nachádzajú aj dve veľké detské ihriská.

Rozsah rekonštrukcie:



Byt bol v roku 2018 kompletne zrekonštruovaný, pričom boli urobené stierky, znížené stropy, nové elektrické rozvody, vodovodné potrubia, radiátory, kúpeľňa a kuchyňa, podlahy, zárubne a interiérové dvere, vchodové bezpečnostné dvere.

Energetický certifikát nebol majiteľom predložený. Zabezpečíme v prípade potreby výhodné financovanie s veľmi dobrými podmienkami. Pre bližšie informácie a obhliadku kontaktujte makléra : Ján Majerčík, ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku80 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky