Rodinný dom alebo víkendová chalupa s potenciálom 6 izieb, Prašník!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Prašník
Ulica.: Prašník
210 m²
1000 m²
1
4
verejný vodovod
230/400V
septik
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

14961x zobrazená v zozname / 835x zobrazená detailne / 221x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj romantický domček s verandou umiestnený v krásnej podhorskej dedine Prašník v blizkosti borovicového lesa. Dom je prakticky novostavba v tomto čase čakajúca oficiálne na kolaudáciu. V súčasnosti je tento dom užívaný ako 2 izbový dom, avšak nový si majiteľ môže dokončiť ďalšie 2 izby na prízemí a taktiež niekoľko izieb v podkroví. Dom stojí na rozsiahlom 9 árovom pozemku. Je napojený na obecný vodovod a elektriku. Zároveň je na pozemku aj vlastná studňa. Odpadová voda je zvedená do septiku. Úžitková plocha domu je v súčasnosti približne 70 m2, avšak k dispozícii je na dokončenie ďalších cca 40 m2 (2 miestnosti) na prízemí a v taktiež v podkroví približne 100 m2 úžitkovej plochy. Dom je postavený z porfixových tehál a s drevenou stropnou konštrukciou. Strecha je betónovej škridly Tondach. Výstup na poschodie bude cez vnútorné schodisko kde je už predpripravená železná konštrukcia, na ktorú sa upevnia schodiskové stupne. Podkrovie má 3 vikiere a 2 strešné okná, podlaha je drevená palubovka. Na poschodí je taktiež príprava na kúrenie a takisto rozvody vody a odpad na vybudovanie kúpeľne. Tento priestor poskytuje novému majiteľovi vytvoriť krásny obývací priestor s nádherným výhľadom na okolité lesy. V dome na podlahách je plávajúca podlaha v chodbe a kuchyni a kúpeľni je dlažba. Okná a dvere na dome sú plastové. Kuchynská linka je oddelená barovým sedením od obývacej izby domu. Dom ma viaceré možnosti vykurovania. V súčasnosti je vykurovaný krbom, a na dome je predpripravené aj možnosť ústredného elektrického kúrenia. Osadené sú radiátory, rozvody, zakúpený je elektrický kotol s bojlerom na ohrev vody. K dispozícii sú aj 2 vyvložkované komínové prieduchy kde je možnosť pripojenia aj kotla na tuhé palivo. Fasáda domu je obložená prírodným kameňom Andezit. K domu prislúcha aj vínna pivnica s klenbovým tehlovým stropom vo veľkosti cca 15 m2.

V tejto podhorskej dedine je množstvo turistických trás, taktiež blízkosť vodnej priehrady Čerenec , blízkosť okresného mesta Pieštany, či priamo susediaceho mesta Vrbové. Taktiež je tu dostupná blízkosť veľkých miest ako Trnava či Bratislava.

Turistické možnosti:


https://www.kamnavylet.sk/sk/turistika/prasnik

Tento zaujímavý dom je možne okamžite využívať na celoročné bývanie či chalupárčenie a zároveň ho pretvárať na svoje dokonalé miesto pre život či chalupárčenie.

Cena domu je dohodou.



V prípade záujmu kontaktujte Ing. Peter Karcol, karpatyreality.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1000 m²
Zastavaná plocha185 m²
Úžitková plocha210 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaseptik
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Pivnicaáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zPorotherm
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Oknáplastové
Terénsvahovitý
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky