Rodinný dom - Chalupa - Turček

Štát.: Slovensko
Mesto.: Turčianske Teplice
Lokalita.: Turček
137 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

480x zobrazená v zozname / 97x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj kompletne zrekonštruovanú chalupu v obci Turček, časť Dolný Turček. Zastavaná plocha domu je 137 m2. , k dispozícii je priestranný a slnečný pozemok s výmerou 1054 m2. Chalupa je postavená z kameňa a pálenej tehly, voda zo strechy je dôkladne odvedená drenážou pod novým odkvapovým chodníkom. Konštrukcia strechy je sedlová, strecha je po rekonštrukcii krovu pokrytá novou plechovou krytinou. Strop je trámový a dôsledne priznaný. Chalupa je zateplená minerálnou vlnou, čo výrazne zvyšuje tepelný komfort. Rodinný dom je zabezpečený proti krádeži okrasnými mrežami a poplašným systémom.


DISPOZÍCIA: v podkroví je priestranná izba s výbavou na spanie. Na prízemí má chalupa vstupnú predsieň s odkladacím priestorom pre oblečenie či obuv. Hneď vedľa je krásna obývacia izba s veľkým kachľovým krbom a teplovzdušným vykurovaním do celého objektu. K dispozícii je chalupárska kuchyňa s elektrickým sporákom, kredencom, kuchynským drezom a sedením. Vedľa je ďalšia izba. Samozrejmosťou je komora s chladničkou a policami na potraviny. A tiež kúpeľňa vybavená elektrickým bojlerom so sprchovacím kútom a WC. Ku chalupe je pristavená dreváreň so samostatným vchodom a kryté sedenie, ktoré je možné prebudovať na kotolňu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: chalupa prešla rekonštrukciou. Rekonštruované boli drevené trámové stropy so záklopom, nanesené nové omietky, keramické dlažby a drevené dlážky, inštalácie, vybudovaný veľký keramický krb s teplovzdušným vykurovaním ostatných priestorov vrátane podkrovia. Strecha bola zateplená 20 cm minerálnou vlnou. Chalupa je pripojená na elektrinu vrátane prípojky na 380V, obecný vodovod, kanalizáciu, plyn je privedený na hranicu pozemku. Kúrenie je zabezpečené krbom + elektrické radiátory.

VÝHODY: chalupa má rozsiahlu, oplotenú záhradu s ovocnými stromami, vedľa pozemku je regulovaný potok, z ktorého sa dá zavlažovať záhrada. Rodinný dom má tichú, príjemnú atmosféru, vhodnú na dokonalý relax po rušnom pracovnom týždni. Exteriér a najmä interiér je riešený v chalupárskom štýle s romantickými detailmi a citom pre miestnu architektúru typickú pre širší región (Kremnicko). Chalupa ponúka príležitosť pre kontakt s prírodou, ako i bohatou a svojráznou históriou regiónu.
Zabezpečíme v prípade potreby výhodné financovanie s veľmi dobrými podmienkami. Viac informácií ako aj termín obhliadky Vám radi poskytneme na alebo na tel. č.: .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku137 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky