Rodinný dom na predaj, pôvodný stav, Vrútky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Vrútky
477 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
139.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8611x zobrazená v zozname / 643x zobrazená detailne / 42x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality vám ponúka na predaj starší rodinný dom, ktorý sa nachádza na pozemku o rozlohe 477 m2,
4-izbový rodinný zo 60-tych rokov s rozlohou cca 100 m2 je vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Dispozične pozostáva z chodby, jednej priechodnej a 3 samostatných izieb, veľkej kuchyne, toalety a kúpeľne. Dom je v pôvodnom stave , postavený z nepálenej tehly. Na pozemku je prípojka plynu, verejného vodovodu, elektriky, v zadnej časti dvora je malá dielňa. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy.
Dom sa nachádza v lokalite s dobrou dostupnosťou do centra. Energeticky certifikát nebol majiteľom predložený. Pre bližšie informácie a obhliadku kontaktujte makléra : Zuzana Beťáková, ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku477 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky