Rodinný dom na predaj s pozemkom 1549 m2, Lovinobaňa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lovinobaňa
Ulica.: J. Slobodu
693 m²
1549 m²
nie
pôvodný
nie
230V
nie
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

156x zobrazená v zozname / 51x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v obci Lovinobaňa (oproti evanjelického kostola), ktorá je vzdialená od okresného mesta Lučenec cca 15 km. RD sa nachádza na pozemku o výmere 693 m2 so vstupom z ulici Janka Slobodu. K domu prináleží záhrada o výmere 856 m2 so vstupom z vedľajšej ulici. Tento pozemok je možné využiť aj na stavebné účely. Rodinný dom je z kameňa a z robenej tehly, je dlhodobo nevyužívaný a odpojený od elektriny.
Zaujímavý je svojou výbornou polohou a možnosťami jeho využitia. Rodinný dom mal vlastnú studňu, napojenie na obecnú vodu je prostredníctvom vodovodnej prípojky pred vstupom do domu. Pripojenie na kanalizáciu a plyn je v blízkosti. Prízemný a čiastočne podpivničený rodinný dom má kuchyňu, chodbu, špajzu, dve obytné miestnosti a maštaľ. Táto nehnuteľnosť je určená na kompletnú rekonštrukciu, prípadne zbúranie.
Obec Lovinobaňa má kompletnú občiansku vybavenosť a pravidelné dopravné spojenie (vlak, autobus) na smer Lučenec aj Zvolen.

Kúpna cena dohodou.


Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Viac informácií na tel. čísle , mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1549 m²
Zastavaná plocha693 m²
Celková rozloha1549 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230V
Plynnie
Kúpeľňanie
Vykurovanienie
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteblízko
Postavené ziné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Oknádrevené
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky