Rodinný dom na predaj s pozemkom 1549 m2, Lovinobaňa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lovinobaňa
Ulica.: J. Slobodu
693 m²
1549 m²
1
3
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

447x zobrazená v zozname / 63x zobrazená detailne / 63x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v obci Lovinobaňa (oproti evanjelického kostola), ktorá je vzdialená od okresného mesta Lučenec cca 15 km. RD sa nachádza na pozemku o výmere 693 m2 so vstupom z ulici Janka Slobodu. K domu prináleží záhrada o výmere 856 m2 so vstupom z vedľajšej ulici. Tento pozemok je možné využiť aj na stavebné účely. Rodinný dom je z kameňa a z robenej tehly, je dlhodobo nevyužívaný a odpojený od elektriny.
Zaujímavý je svojou výbornou polohou a možnosťami jeho využitia. Rodinný dom je možné napojiť na obecnú vodu, ktorá prechádza popred RD. Prízemný a čiastočne podpivničený rodinný dom má kuchyňu, chodbu, špajzu, dve obytné miestnosti a maštaľ. Táto nehnuteľnosť je určená na kompletnú rekonštrukciu, prípadne zbúranie.
Obec Lovinobaňa má kompletnú občiansku vybavenosť a pravidelné dopravné spojenie (vlak, autobus) na smer Lučenec aj Zvolen.

Kúpna cena dohodou.


Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Viac informácií na tel. čísle , mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1549 m²
Zastavaná plocha693 m²
Celková rozloha1549 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodanie
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizácianie
Internetnie
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanieverejné
Inžinierske sietenie
Postavené ziné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televízianie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky